END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta Osta nyt
Viimeisin versio: adidas Adizero Adios Pro 3

Viimeisin versio: adidas Adizero Adios Pro 3

20. 6. 2022 3 min. luetaan

Adizero Adios Pro 3 - Adidaksen uusin ja nopein kilpailukenkä pitkille matkoille puolimaratonista maratoniin on täällä!

Adidaksen uusi Elite Speed -juoksukenkä on vihdoin täällä: Adizero Adios Pro 3!

Osta täältä T4R-kaupasta!

Kaikki alkoi Peres Jepchirchirin maailmanennätyksestä Prahassa 2020 Adios Pro 1 -kilpailussa. Siitä lähtien juoksukenkää on kehitetty jatkuvasti huippujuoksijoilta saadun palautteen perusteella, ja tuloksena on Adizero Adios Pro 3 - tällä hetkellä Adizero-tuoteperheen nopein kenkä pitkille matkoille.

"On kunnia saada pukea ja treenata uusimmassa Adizero-kengässä. Meillä on etuoikeus tietää omakohtaisesti, kuinka tehokas Adizero voi olla, kun on kyse ajasta ja suorituskyvystä, joten on ollut jännittävää päästä kokeilemaan Adizero Adios Pro 3:a. Olen todella tuntenut tämän mallin nopeuden ja pidon. Toivon, että pystyn jatkossakin nostamaan suoritustasoani, kun jatkan harjoittelua ja kilpailemista Adizero Adios Pro 3 -mallilla." - Amanal Petros, Adidas-urheilija, Saksan ennätyksen haltija puolimaratonilla ja maratonilla.

1

Tärkeimmät faktat

Adizero Adios Pro 3 on äärimmäinen kilpailukenkä pitkille matkoille puolimaratonista maratoniin, joka on tehty viemään juoksijat seuraavalle tasolle ja rikkomaan ennätyksiä. Nopean kengän välipohjassa oleva Energyrods 2.0 tarjoaa ainutlaatuisen juoksukokemuksen. Päällinen on erittäin kevyt ja hengittävä optimaalisen tuen ja nopeuden takaamiseksi. Superkevyt kenkä painaa vain 213 g.

Gallery

Mitä uutta?

  • ENERGYRODS 2.0 - Hiilienergiatangot, jotka olivat aiemmin erillisiä, ovat nyt yhtenä rakenteena, joka takaa harmonisen jäykkyyden. Ne on upotettu välipohjaan ja kulkevat jalkapohjan suuntaisesti, jotta juoksijat saavat energiaa takaisin.
  • Lightstrike Pro vaahto – Välipohja koostuu kahdesta tasosta joustavaa Lightstrike Pro -vaahtomuovia, joka tarjoaa juoksijoille iskunvaimennusta ja energianpalautusta tukemaan heitä pidemmissä kilpailuissa, jotka vaihtelevat puolimaratonista täysmaratoniin.
  • Uusi yläosa - Uusi kevyt yläosa, joka on suunniteltu kilpailemaan ja tarjoamaan tukea urheilijoille siellä, missä he sitä eniten tarvitsevat.
  • Continental kumi ulkopohja –Siluetti auttaa juoksijoita pysymään oikealla tiellä, ja siinä on Continental-kumipohja, jossa on pitoa ja joka auttaa viemään kaarteita nopeaan tahtiin.
  • Valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista – Tämä tuote on valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista - vain yksi ratkaisu, joka auttaa Adidasia luopumaan neitseellisestä polyesteristä ja lopettamaan muovijätteen syntymisen.

Pidä silmäsi auki Top4Running-kaupassa. Adizero Adios Pro 3 on ostettavissa hyvin pian!

Osta täältä T4R-kaupasta!

3