SUMMER SALE - Säästä jopa 60 %OSTA NYT
pic

Meistä

Top4Running on kaikki juoksijoiden koti. Juoksit sitten maastossa, radalla tai kaupungissa me varustamme sinut täydellisesti istuvilla kengillä. Löydät valikoimistamme myös valtavan määrän tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita, jotka tekevät juoksemisesta vieläkin nautinnollisempaa. Ja, tietenkin myös varusteita, kuten reppuja ja urheilukelloja. Ja, koska me uskomme, että laadulla on merkitystä, tarjoamme vain parhaiden merkkien huipputuotteita. Takaamme tämän!

On miljoonia syitä miksi juoksemme ja iloitsemme siitä. Juoksit sitten satunnaisesti, säännöllisesti, kavereiden kanssa, itsestään, metsässä, radalla, huvin vuoksi tai maailmanennätystä mesästäen, niin yksi asia on meille kaikille yhteistä – juoksemisen ilo. Kokeneista juoksijoista koostuva tiimimme tietää, mitä juoksemisen ilo on ja haluavat jakaa sen kaikkien juoksijoiden kanssa, jotka haluavat saada juoksemisesta vieläkin enemmän irti, iloita siitä enemmän ja parantaa itseään.

TOP4SPORTIN historia

2010

Top4Sport perustettu. Yhteistyö Niken kanssa aloitettu

2011

Yhteistyö Tšekin 1. jalkapalloliigaa pelaavan FC Slovan Liberecin kanssa.

2012

11teamsports erikoistunut verkkokauppa avattu

2013

Top4Running ja Top4Fitness verkkokaupat avattu

2014

11teamsports, Keski-Euroopan modernein jalkapalloon erikoistunut kauppa avattiin Prahassa. Yhteistyötä yli 100 seuran kanssa aina 1.Liigasta alueellisiin sarjoihin saakka.

2015

Laajennus Slovakiaan. 11teamsports kauppa avattiin Bratislavassa. Premiun 11teamsports kauppa avattiin Prahassa. Yhteistyö Tšekin yleisurheiluliiton kanssa aloitettiin.

2016

Yhteistyö Slovakina maajoukkueen kanssa.

2017

Laajennus Unkariin ja Romaniaan. Yhteistyö seitsemän 1.Liigan joukkueen kanssa Tsekeissä ja Slovakiassa.

2018

Laajennus Saksaan, Itävaltaan ja Espanjaan. Top4Street verkkokauppa avattiin.

2019

Top4Sportista tulee Euroopan suurimman jalkapallon erikoisliikkeen 11TeamSports Groupin ylpeä jäsen.

Myymälät