END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta Osta nyt
Uusi julkistus: ASICS Superblast

Uusi julkistus: ASICS Superblast

24. 11. 2022 2 min. luetaan

Erittäin kevyt, entistäkin parempi vaimennus ja energianpalautus: ASICS Superblast on täällä!

Uusi nopeusjuoksukenkä nopeisiin harjoitusjuoksuihin on täällä: ASICS Superblast!

Juoksukenkä on erittäin kevyt ja tarjoaa silti tarvittavan mukavuuden, joka suojaa jalkojasi parhaalla mahdollisella tavalla pitkien juoksulenkkien aikana ja tukee sinua energiaa joka askeleella.

ASICS SUPERBLAST

Miesten versiossa kenkä painaa vain 239 grammaa (U.S. miesten koko 9). Kokonaiskorkeus on 45,5 mm (kantapään korkeus on 45,5 mm ja etujalkaterän korkeus 37,5 mm). Tämä tarkoittaa korkeinta välipohjaa kaikista ASICSin tähänastisista juoksukengistä.

Mukavan pehmustuksen tarjoaa FF Blast Turbo -vaahtomuoviteknologia. Yhdistettynä FF Blast Plus -pohjaan tämä antaa pehmeän ja mukavan kengän, joka tukee erittäin kimmoisaa ja energistä askelta ja suojaa sinua loukkaantumisilta myös silloin, kun juokset paljon harjoituksissa.

Mihin ASICS Superblast on tehty?

Tämä uusi juoksukenkä sopii erinomaisesti pitkiin ja nopeisiin juoksuihin, palautumisharjoitteluun ja yksinkertaisesti mielen ja kehon lataamiseen. 

"ASICS Superblast on erittäin hyvä treenikenkä, joka on mielestäni tehty erityisesti pitkiin juoksuihin tai jopa nopeisiin, pidempiin tempojuoksuihin. Mutta hyvin myös palautumisjuoksuihin Superblast on loistava kumppani energian säästämiseen."
- Leon Steinkrug / Top4Running Ambassador DE

ASICS Superblast verrattuna Novablastiin ja Metaspeed Sky +:aan?

Uusi ASICS Superbalst on täydellinen yhdistelmä ASICS Novablast - nopeaa harjoituskenkää ja Metaspeed Sky + - huippukilpailukenkää. Siinä ei ole hiililevyä, mutta välipohjan vaahtomuovi perustuu FF Blast Turbo -materiaaliin, jota käytettiin ensimmäisen kerran Metapseed Sky + -mallissa. Tämän ansiosta siinä yhdistyvät nopean kilpakengän edut nopean harjoituskengän vaimennukseen ja tukeen. Se sopii pitkiin juoksuihin, tempojuoksuihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Hinta: Uusi juoksukenkä on saatavilla top4runningista 220 eurolla:

Osta ASICS Superblast