RunMotion Coach - Aloita vuosi 2022 oikealla jalalla

RunMotion Coach - Aloita vuosi 2022 oikealla jalalla

5. 1. 2022 3 min. luetaan

RunMotion Coach on Ranskan johtava valmennussovellus. Aloita vuosi 2022 oikealla jalalla. 

Aloittaakseen uuden vuoden oikealla jalalla TOP4RUNNING on päättänyt yhdistää voimansa RunMotion Coachin kanssa ja tarjota sinulle henkilökohtaista valmennusta, joka auttaa sinua saavuttamaan urheilutavoitteesi. Tilaisuuden kunniaksi, aloita vuosi kanssamme.

TOP4RUNNING avulla saat 1 kuukauden ilmaisen Premium-tilauksen koodilla TOP4RUNNING ja liity yli 200 000 urheilijan yhteisöön.

LET'S TRY

Mikä on RunMotion Coach?

RunMotion Coach on johtava ilmainen valmennuspalvelu. aplikaatio Ranskassa, joka on huippuvalmentajien ja -juoksijoiden luoma ja joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Palvelu tarjoaa harjoittelusuunnitelman ja asiaankuuluvia neuvoja.

Download application

Räätälöity ja kehittyvä koulutusohjelma                                                                                                        Tekoälyn avulla jokaiselle juoksijalle laaditaan henkilökohtainen harjoitussuunnitelma hänen kokemuksensa, taipumustensa ja toiveidensa mukaan. Toisin sanoen: mikä tahansa taso, mikä tahansa tavoite.

Mistä se on peräisin?

RunMotion Coach syntyi Guillaume & Romain ADAMin juoksun aikana. Heillä oli yhä enemmän ystäviä, jotka halusivat hyötyä harjoitussuunnitelmista valmistautuakseen ensimmäiseen maastoonsa, juostakseen alle 3 tuntia maratonilla tai parantaakseen nopeuttaan.... He halusivat luoda palvelun, joka olisi mahdollisimman monen ulottuvilla. RunMotion Coach on nyt merkittävä digitaalisen valmennuksen toimija Ranskassa ja laajenee kansainvälisesti.

Runmotion CoachKuvateksti: Guillaume (vasemmalla) ja Romain (oikealla) ADAM, RunMotion Coachin perustajat ja vastaavasti 2h28 ja 2h38 ajat maratonilla.

Kenelle?

RunMotion Coach on nyt kehitetty kaikentyyppisille juoksijoille. Valmentajien monipuolisuuden ansiosta löydät suunnitelmat sekä maantiejuoksuun että maastojuoksuun.

Kilpailun tavoite: maaliin tai ajanotto
- 5km
- 10km
- Puolimaraton
- Maraton
- Maasto
- Ultra-reitit (80km - 160km)


Hyvinvointitavoite
- Aloita juokseminen
- Juokse säännöllisesti
- Laihduttaa
- Lopeta tupakointi juoksemalla

Runmotion coach

Mitkä ovat hyödyt?

Käyttäjäkokemus: Suhde digitaaliseen valmentajaan automatisoidun pikaviestien välityksellä (chatbot). Se on ainoa urheilusovellus, joka tarjoaa tämän.

RunMotion Coach on integroinut urheilupsykologian ja mahdollisuuden valita valmentajan persoonallisuus: positiivinen, autoritäärinen tai filosofinen.

Harjoitusvauhdin laskeminen MIT:n ja CNRS:n ryhmän kehittämän suorituskuvyn ennustemallin perusteella, johon Guillaume ADAM kuului. Tämä malli on tähän mennessä tarkin, ja sen avulla voidaan laskea juoksijan VMA ja kestävyys hänen kilpailutulostensa perusteella.

Kielet: sovellus kehittyy kansainvälisesti ja on nyt saatavilla ranskaksi / englanniksi / espanjaksi.

SAAT ENSIMMÄISEN PREMIUM-KUUKAUDEN ILMAISEKSI KOODILLA TOP4RUNNING
LET'S TRY

Runmotion coach 3