SUMMER SALE - Säästä jopa 60 %OSTA NYT
13 parasta lahjaideaa juoksijoille

13 parasta lahjaideaa juoksijoille

10. 11. 2023 6 min. luetaan

Joulu, syntymäpäivät, juhlapyhät tai vain huvin vuoksi. On monia tilaisuuksia hankkia lahja suosikkijuoksijallesi. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan lahja, joka ilahduttaa jokaista juoksun ystävää.

Onko ympärilläsi intohimoisia juoksijoita ja mietitkö, miten tehdä heidät onnellisiksi? Sitten olet oikeassa paikassa. Olemme koonneet  listan 13 parhaasta lahjasta,  jotka vaihtelevat klassikoista, kuten juoksukengistä, epätavallisiin juoksutuotteisiin tai -palveluihin. No niin, nyt mennään.

1) Juoksukengät

Ensimmäisenä mieleen tulevat luultavasti itse juoksukenkät. Emme ole yllättyneitä, sillä ne ovat välttämättömät ja ratkaisevan tärkeät jokaiselle juoksijalle. Muista kuitenkin, että sinun on valittava kengät, jotka sopivat juoksijan tyyliin ja mieltymyksiin. Vastaa ensin muutamaan kysymykseen:

  • juokseeko hän yleensä maantiellä, polulla, vai treenaako hän radalla?
  • Tarvitseeko hän kilpa- tai harjoituskenkää?
  • Onko hän kiinnostunut ominaisuuksista, kuten vaimennuksesta, dropista tai kengän leveydestä?
  • Minkä koon hän tarvitsee?
  • Pitääkö hän tietyistä tuotemerkeistä?

Jos sinulla on vastaukset näihin kysymyksiin, olet jo puolimatkassa. Jos et tiedä juoksijasi mieltymyksiä, suosittelemme valitsemaan toisen lahjan. Juoksukenkien on täytettävä juoksijan tarpeet 100-prosenttisesti. Mutta älä huoli, olemme vasta aloittaneet vinkkimme. Lähdetään liikkeelle.

2) Juoksuvaatetus

YSinulla ei voi koskaan olla tarpeeksi juoksuvaatteita, me takaamme sen. Ei ole juoksijaa, joka ei arvostaisi uutta toiminnallista t-paitaa, shortseja, legginsejä tai takkia ylmempiä päiviä varten. Tärkeintä on valita laadukkaita, hengittäviä ja mukavia vaatekappaleita. Ja jos keskityt myös haluamaasi leikkaukseen, väriin ja hänen suosikkimerkkiinsä, teet varmasti hyvää tulosta.

3) Juoksuvälineet

Juoksuvarusteilla on yksi suuri etu: useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse huolehtia oikeasta koosta.  Suosittuja valintoja ovat esimerkiksi juoksusauvat nivelten helpottamiseksi, otsalamput turvallisuuden takaamiseksi, tai urheilulaukut varusteiden säilyttämiseen ja matkustamiseen.

nejlepší_dárky_pro_běžce_a_běžkyně

4) Kuntoseurantalaite tai urheilukello

Pieni lisävaruste, joka pystyy tekemään suuria asioita. GPS-toiminnolla varustettu kuntoilunseuranta- tai urheilukello auttaa juoksijoita seuraamaan aktiivisuuttaan, analysoimaan juoksusuoritusta, seuraamaan palautumista, asettamaan tavoitteita ja paljon muuta. Niitä arvostavat erityisesti aloittelevat juoksijat, jotka haluavat seurata edistymistään, kilpailuun harjoittelevat harrastejuoksijat tai ammattiurheilijat. Bestsellerien joukosta löydät Garminin, Applen tai Suunnon kellot.

5) Juoksukuulokkeet

Musiikin, podcastin tai äänikirjan kuunteleminen ja häiriöttömän lenkin nauttiminen on idyllistä.Mutta joo, kun juoksija  sotkeutuu johtoihin tai kuulokkeet putoilevat lakkaamatta pois, ei ole paljoa tekemistä.Hemmottele juoksijaa juoksuun tarkoitetuilla kuulokkeilla. Hymy huulillaan hän tanssii jokaisen kilometrin läpi.

6) Top4Running-tuotteet

Onko juoksuharrastajasi verkkokauppamme fani? Uskomme vakaasti niin. Siksi meillä on myös omia Top4Running-tuotteita, kuten t-paitoja, collegepaitoja, juoksupannoja, sukkia, laukkuja ja muita tuotteita, joissa on logomme, jotta on selvää, mihin juoksijayhteisöön hän kuuluu. Siinä he loistavat treeneissä, kilpailuissa, mutta myös vapaa-ajalla.

7) Regenerointivälineet

Riittävä palautuminen ja lepo kulkevat käsi kädessä juoksijan suorituskyvyn ja terveyden kanssa. Mutta myönnettäköön, että monet ihmiset eivät kiinnitä siihen suurta huomiota ja kamppailevat kroonisten kipujen ja vammojen kanssa. Ole ennakoiva ja auta juoksijaasi palautumisessa. Vaahtorulla lihasten rentouttamiseen, venytysmatto tai hierontapistooli ovat kaikki hyviä välineitä. Toinen vinkki on palautuminen elämyksen muodossa, kuten kylpylä-, hieronta-, sauna- tai fysioterapiakupongin muodossa.

nejlepší_dárky_pro_běžkyně

8) Lahjakortit

Jos et vain ole varma, mikä tekisi juoksijasi onnelliseksi, muista, että mikään ei voita lahjakorttia tässä tapauksessa. Sen suurin etu on joustavuus ja toimituksen nopeus, sillä se lähetetään sähköpostiisi muutamassa minuutissa. Sitten sinun tarvitsee vain tulostaa se, laittaa se kirjekuoreen ja olet valmis. Top4Runningissa tarjoamme lahjakortteja usealla eri arvolla. Sinun tarvitsee vain valita yksi niistä.

9) Juoksukirjat

Jalat ylhäällä ja kirja kädessä. Juoksijoiden suosima rentoutumismuoto. Juoksukirjoja on monenlaisia, kuten inspiroivia, teknisiä tai harjoituskirjoja. Mutta voit valita myös muita kuin juoksukirjoja - esimerkiksi pohjoismaisia rikoksia tai mielenkiintoisia romaaneja.

10) Nesteytys

Juostessa on tärkeää pysyä nesteytettynä. Hanki juoksijallesi nesteytyspullo, juomapullo tai juoksureppu that can hold also a gel, granola bar, or phone.  Tätä lahjaa arvostavat ne juoksijat, jotka pitävät pidemmistä juoksulenkkeistä, joissa he katoavat tuntikausiksi kaupunkiin, metsään tai vuorille.

11) Ilmoittautumismaksu kilpailuja varten

Suunnitteleeko juoksijasi juoksukilpailua, mutta ei ole vielä ilmoittautunut? Tämä on tilaisuutesi. Voit maksaa osallistumismaksun helposti verkossa ja saada lahjan hänen sähköpostiisi muutamassa minuutissa.Voit saada hänet rekisteröitymään klassiseen juoksukilpailuun kaupungissa, polkuseikkailuun luonnossa tai kenties estejuoksukilpailuun, joka on epätavallinen haaste.  Suosittelemme maksamaan kaksi osallistumismaksua - yhden myös itsellesi, jotta voit jakaa kokemuksen!

nejlepší_dárky_pro_běžce

12) Juoksulahjakori

Luo lahjakori, jossa on vempaimia, joita jokainen juoksija arvostaa. Ja jotta se ei olisi tylsä, tee siitä teema. Meillä on sinulle vinkkejä:

13) Harjoitussuunnitelma tai istunnot juoksuvalmentajan kanssa

Investointi valmentajaan ja räätälöityyn harjoitussuunnitelmaan on aina hyvä idea.Tätä lahjaa arvostavat aloittelevat harrastajat,  jotka saavat uutta tietoa ja kokevat terveellisiä liikemalleja heti alusta alkaen. Se sopii myös juoksijoille,jotka valmistautuvat ensimmäiseen puolimaratoniinsa tai muihin juoksukilpailuihin, jotka vaativat järjestelmällistä valmistautumista. Auta rakasta juoksijaasi saavuttamaan urheilutavoitteensa!

Luotamme siihen, ettet mene pieleen minkään tällä listalla olevan lahjan kanssa. Muista kuitenkin ottaa huomioon yllättämäsi juoksijan mieltymykset ja tarpeet. Näin osoitat, että tunnet suosikkijuoksijasi, ja saat hyvät pisteet.


TUOTENEUVONTA