Mizuno Wave Rebellion Pro: Mizone Mizone: Super-kenkien uusi kuningas

Mizuno Wave Rebellion Pro: Mizone Mizone: Super-kenkien uusi kuningas

17. 1. 2023 2 min. luetaan

Mizunon perheessä on uusi juoksukenkä. Saat kaikki tärkeät tiedot täältä ennen sen lanseerausta 19. helmikuuta.

Kolme avaintekijää: Kevyt, pitävä ja responsiivinen!

Mizunon uusi superkenkä on suunniteltu juoksijoille maratonin läpi. Kengän pinokorkeus on 33mm / 39mm ja paino 220g. Täydellinen kenkä seuraavalle maratonillesi lanseerataan 19. helmikuuta.

Lue tärkeimmät faktat täältä:

Kengän päällinen on mahdollisimman kevyt, ja siinä on kevyt suunniteltu verkko, joka on suunniteltu erityisesti Rebellion Pro -mallia varten. Kaksi nauhalenkkiä pitävät kengä kielen paikoillaan myös pidemmillä juoksulenkillä. Poistetun kantaosan vastakappaleen ansiosta kengässä on sukkamainen istuvuus kantapään ja nilkan ympärillä. Se tukee sinua parhaalla mahdollisella tavalla silloinkin, kun jalkasi väsyvät.

1

Pohja on suunniteltu kuljettamaan sinua eteenpäin mukavasti ja antamaan sinulle vahvan energian palautuksen. Siksi Mizunon eri teknologioita käytetään antamaan sinulle parasta tukea jokaisella askeleella. Ensimmäisenä on hiilivahvisteinen nailonlevy, joka on suunniteltu Mizuno Wave -tekniikalla. 

Se on valmistettu 30 % hiilikuidusta ja 70 % nailonista. Tavoitteena oli valmistaa levy, joka on mahdollisimman kevyt ja samalla mahdollisimman vakaa ja tukeva. Lisäksi Mizuno käytti ylä- ja alapuolen välipohjassa Mizuno Enerzy lite + -teknologiaa. Se tarjoaa pehmeyttä juostessa pehmusteiden ja useiden pienten reikien avulla pohjassa. Se on paljon kevyempi ja pehmeämpi kuin Mizuno Enerzy lite.

G3-ulkopohja tarjoaa loistavan pidon eri pinnoilla.

Pysy ajan tasalla kaikista uusimmista juoksukengistä top4running.fi-sivustolla.

Hanki juoksukengät täältä!

2


TUOTEUUTISET