MID SEASON SALE - Säästä jopa 60 % valikoiduista tuotteista. OSTA NYT
adidas Ultraboost Light - Uusi julkistus

adidas Ultraboost Light - Uusi julkistus

23. 2. 2023 2 min. luetaan

Adidas lanseeraa kaikkien aikojen kevyimmän version Ultraboostista, joka on suunniteltu äärimmäiseen iskunvaimennukseen, mukavuuteen ja reagointikykyyn. Kaikki yksityiskohdat blogissamme.

Visuaalisesti uusi Ultraboost Light saattaa näyttää hyvin samankaltaiselta kuin aiempi versio, mutta eron tekee sen sisäpuoli. 
Uuden Ultraboost Lightin myötä adidas tuo markkinoille kaikkien aikojen kevyimmän Ultraboostin.
Lukuina: M - 299G, W - 262G
Se on edelleen ykköskenkä, joka tarjoaa parhaan mahdollisen iskunvaimennuksen, mukavuuden, reaktiivisuuden ja tuen sekä eeppisen energian jokaisessa askeleessa.UB Light

Katsotaanpa, mitä uuden Ultraboost Lightin sisällä on:

LIGHT BOOST -MATERIAALI

Uudessa Ultraboost lightissa on kaikkien aikojen kevyin Ultraboost, jossa on 30 % kevyempi boost-materiaali. Vaikuttava askel.

 

PRIMEKNIT+ PÄÄLLINEN

Rakennettu äärimmäistä hengitettävyyttä ja mukavuutta varten parhaan juoksukokemuksesi takaamiseksi. Kengässä on kevyt päällinen ja mukautettu istuvuus, joka antaa sinulle täydellisen vakauden.

 

UUDELLEEN SUUNNITELTU L.E.P.

Kengän pohjasta löytyvä lineaarinen energiatyöntövoima on uudistettu reagointikyvyn optimoimiseksi ja työskentelyyn sopusoinnussa uuden Light Boost -materiaalin kanssa.

 

MANNERMAINEN LUONNOLLINEN SUORITUSKYKYINEN KUMI

Continental Natural Performance Rubber -kumi tarjoaa optimaalisen pidon, joka takaa varman juoksun kaikissa sääolosuhteissa.

UB Light

Kenkä on saatavilla top4running.fi sivustolla 3. maaliskuuta 2023 alkaen 200 euron hintaan.

Tuotteeseen


TUOTEUUTISET