MID SEASON SALE - Säästä jopa 60 % valikoiduista tuotteista. OSTA NYT
Nike Streakfly: uusin Niken kilpakenkä

Nike Streakfly: uusin Niken kilpakenkä

17. 2. 2022 2 min. luetaan

Kilpakenkä vuonna 2022 ilman hiililevyä? Nike Streakfly on uusin lisä nopeaan Nike-kilpaperheeseen ZoomX-vaahdolla ja Pebax-levyllä.

Vaporfly ja Alphafly – Urheilijat kautta maailman rakastavat Niken kenkiä. Vaporflyn kehittämisessä päähuomio oli maratonissa. Niken uusimmalla kenkäinnovaatiossa brändi keskittyy nyt keskipitkiin matkoihin.

"Rakastan Vaporflyta, se on suosikkikenkäni, mutta 10 kilometrin maailmanennätyksen saavuttamiseksi mielestäni kevyempi kenkä on ihanteellinen”, sanoo Geoffrey Kamworwor, joka juoksi nopean 58:01 ajan puolimaratonissa.

Tässä Nike Streakfly tulee esiin. Se on ultrakevyt kilpailija ja huippukouluttaja lyhyen matkan maantiekilpailuun. Se on rakennettu nopeutta, ei matkaa silmällä pitäen. Erona Vaporflyyn verrattuna Alphaflyyn on, sen profiili, joka on matalampi, jotta urheilija saa tuntuman tiehen. Mikä on kilpakenkien yllätys vuonna 2022? Se tulee ilman hiililevyä.

1

Nike Streakfly, toisin kuin Vaporfly ja Alphafly, antaa juoksijalle paljon enemmän tuntumaa maahan ja tarjoaa todella mukavuutta siellä, missä sitä tarvitaan. Välipohjassa käytetään samaa ZoomX-vaahtoa, joka löytyy Niken hiilikuitukengistä pehmeän, kevyen ja herkän juoksun takaamiseksi. Streakflyssä ei kuitenkaan ole hiililevyä, vaan sen sijaan Pebax-levy. Tämä tarjoaa vakauden tunteen ja työntää sinua eteenpäin jokaisella askeleella. Tämän lisäksi Streakflyssä on superkevyt verkkopäällinen. Vain 6 mm:n offset antaa erittäin kevyen ja suoran juoksutuntuman maahan.

2

Hinnaltaan Nike Streakfly on edullisin Nike maantie kilpailukengistä. Tämän lisäksi se on erittäin suorassa kontaktissa maahan ja vakaa kenkä, joka on ihanteellinen lyhyempiin kilpailuihin.

Nike kilpailukengät  Streakfly Vaporfly Alphafly
Offset 6mm 8mm 4mm
Paino 160g 195g 209g
Tooling TPE ZoomX, Keskijalkavarsi PBAX ZoomX, Hiilikuitulevy ZoomX, Zoom Air, Hiilikuitulevy
Yläosa Circular knit Engineered knit Atom knit

 

Tutustu top4running kauppaan lähitulevaisuudessa ja hanki uusi Nike Streakfly ensimmäisenä!

 

 


TUOTEUUTISET