MID SEASON SALE - Säästä jopa 60 % valikoiduista tuotteista. OSTA NYT
Uusi julkistus: Puma ForeverRun Nitro

Uusi julkistus: Puma ForeverRun Nitro

5. 3. 2023 2 min. luetaan

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää uudesta kenkäjulkaisusta: Puma ForeverRun Nitro!

PUMAn juoksukenkämallisto on saanut uuden jäsenen: Puma ForeverRun Nitro! Kenkää luotaessa keskityttiin siihen, että kenkä olisi erittäin mukava ja vakaa treenikenkä pronaattoreille ja yleisjuoksijoille.

1

Miksi tarvitsen kengän erityisesti harjoitusjuoksuja varten?

On tärkeää vaihtaa kenkiä silloin tällöin. Täydellinen kenkäsi kisapäivänäsi ei ole täydellinen kenkä jokapäiväiseen harjoitteluun. Harjoituskenkiesi tulisi olla hieman pehmeämmät ja pehmustetummat, jotta voit ehkäistä vammoja ja pitää huolta jaloistasi ja nivelistäsi ja pysyä kaiken kaikkiaan terveenä juoksijana.

Tästä syystä Puma loi Forever Run Nitron, joka on suunniteltu erityisesti harjoitusjuoksuihin.

Se on täydellinen yhdistelmä Nitro-vaahtomuovin tarjoamaa vaimennusta ja parannettua ohjautuvuutta run guide -järjestelmän avulla. Tämän ansiosta kenkä kannustaa optimaaliseen juoksuliikkeeseen jokaisella juoksulenkillä ja antaa sinulle erittäin suuren vakauden. Kenkä painaa 274 g. Sen droppi on 10mm (pino: 26mm / 36mm).

4

Erityinen naisten istuvuus

ForeverRun Nitron naisten mallissa on myös istuvuus, joka on suunniteltu erityisesti naisten jalalle: kapeampi kantapää, matalampi kaari ja muotoiltu jalkaterä.

3

Puma ForeverRun Nitro maksaa 150 euroa, ja se on saatavilla osoitteessa Top4Running.fi.

 

 


TUOTEUUTISET