Uusi julkistus: ASICS Gel-Nimbus 25

Uusi julkistus: ASICS Gel-Nimbus 25

9. 1. 2023 2 min. luetaan

ASICS Gel-Nimbus on suunniteltu kerran täysin uudelleen, ja se on saatavilla 1. helmikuuta alkaen Top4Running-myymälästä. Lue täältä ensin, mikä ASICS Gel-Nimbus 25:ssä on niin erityistä.

Suosittu pitkän matkan juoksukenkä ASICS Gel-Nimbus on saanut näyttävän päivityksen. Mutta mitä uutta? Tärkeimmät faktat: Invicible GEL, enemmän iskunvaimennusta, enemmän elastisuutta ja viime kädessä enemmän mukavuutta juostessa.

1

Kenkien droppi on kahdeksan millimetriä - mikä on vähemmän kuin edellisessä mallissa. FF Blast Plus Eco -vaahtomuovia käytetään mukavuuden lisäämiseksi. Tämä takaa vielä dynaamisemman juoksun kuin Nimbus 24. Hyvin naamioitu ja ulospäin näkymätön geelielementti on myös piilotettu Nimbus-tuoteperheen uusimpaan versioon. Se tarjoaa miellyttävän pehmusteen kantapäähän. Edellisen mallin tapaan suosittua Flytefoam-materiaalia käytetään myös uusimmassa kenkäpäivityksessä.

ASICS on kehittynyt myös kestävyyden suhteen uuden juoksukenkänsä myötä. Yli 90 prosenttia käytetystä polyesteristä on kierrätettyä. Lisäksi ASICS käyttää uutta värjäysprosessia, joka vähentää CO2-päästöjä, ja yli 20 prosenttia välipohjasta on valmistettu sokeriruo'osta.

3

ASICS-universumin uusin kenkä on saatavilla Top4Running-sivustolla 01. helmikuuta alkaen ja maksaa 200 euroa.

Osta Top4Running-kaupasta!

 


TUOTEUUTISET