Juoksumatolle sopivat juoksukengät

Juoksumatolle sopivat juoksukengät

2. 1. 2023 4 min. luetaan

Mitä kenkiä kannattaa käyttää juoksumatolla ja mitä hyötyä juoksumatolla juoksemisesta on? Inspiroidu Top4Runningista ja nauti juoksukilometreistä paitsi ulkona, myös sisätiloissa!

Saatat kuulla, että juoksumatolla juokseminen on tylsää. Mutta se on väärin! Voit tehdä helppoja juoksulenkkejä, pitkiä juoksulenkkejä, lyhyitä sprinttejä, mäki-intervalleja, kävelyä ja paljon muuta. On sinusta kiinni, minkälaista juoksua suunnittelet. Lisäksi olosuhteet ovat paljon helpommat kuin ulkona juokseminen- ei maanpinnan muutoksia, ei jalankulkijoita, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että ulkona on pilvistä tai kirpeän kuumaa. Sinun ei tarvitse huolehtia kausiluonteisten juoksuvaatteiden valinnassa. Sinä vain juokset! Tarvitset vain juoksukengät.

Miten valita juoksumatto juoksukengät?

Oikeat kengät ovat terveellisen ja nautinnollisen juoksun perusta. Tämä pätee myös juoksumatolla juostessa, vaikka se ei ehkä aluksi siltä vaikuttaisikaan. Suuressa roolissa ovat mm:

  • Ulkopohja- Juoksumattopinta on tasainen ja ennakoitavissa, joten laadukas kuminen ulkopohja, jossa on pieni kuviointi, antaa sinulle hyvän pidon. Aggressiivisella kuvioinnilla tai juoksupiikkareilla varustetut kengät eivät ole toivottavia juoksumatolla juoksemiseen.
  • Pehmustustaso - Juoksumatto on betonia tai asfalttia pehmeämpi, mutta kengissä on oltava pehmustekerrokset, jotka vähentävät niveliin, nivelsiteisiin ja jänteisiin kohdistuvia iskuja ja liiallista rasitusta.Pehmusteet ovat erityisen tärkeitä ylipainoisille ihmisille.
  • Hengittävä yläosa - Juoksumatot sijoitetaan usein kuntosalille tai rakennukseen, jossa ilmankierto ei ole yhtä hyvä kuin ulkona juostessa. Kevyt mesh-päällinen antaa sinulle optimaalisen ilmaston kengän sisällä myös intensiivisen harjoittelun aikana.

Ja mitä tämä kaikki tarkoittaa? Juoksumatolla harjoittelussa parhaat ystäväsi ovat maantiekengät. Meillä on 5 vinkkiä siitä, mitä kenkiä kannattaa käyttää juoksumatolla!

1) Nike Pegasus

Niken siivekäs työhevonen on erittäin suosittu, ja me ymmärrämme tämän täysin. On olemassa maantieversio ja myös polku-versio.Juoksumatolla harjoitteluun kannattaa valita maantieversio, kuten Pegasus 39. Se on joustava ja erittäin mukava kenkä, ja käytät sitä myös muissa kuntosaliharrastuksissa. Nike React -teknologia tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen, ja yhdistettynä Zoom Air -yksikköön etujalassa ja kantapäässä se takaa energisen askeleen. Aika lähteä liikkeelle - jopa juoksumatolla!

Miehet Naiset

nike_pegasus_39

2) adidas Ultraboost

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut urheilija, adidas Ultraboost 22:n kanssa nautit juoksumatolla helpoista juoksuista, palautumisjuoksuista, pitkistä juoksuista ja myös kävelystä. BOOST-välipohja huolehtii energian palautuksesta ja Linear Energy Push -järjestelmä lisää dynaamisuutta liikkeeseesi. Adidas Primeknit -päällisessä on vaahtomuovikerros kantapään ympärillä, joka auttaa ehkäisemään rakkuloita. Varo kuitenkin, koska adidaksen malleissa on kapeampi rakenne, joka ei ehkä sovi sinulle, jos jalkasi on leveämpi.

Miehet Naiset

adidas_ultraboost

3) Asics Superblast

Juoksumatolla juoksemisenkin on oltava vaihtelevaa - joskus pitkä kestävyysharjoittelu, toisena päivänä nopea sprintti. Saat kaiken irti jokaisesta treenistä Asics Superblastilla - toiminnallinen kaveri kaikenlaiseen harjoitteluun. BLAST-perheen uusi jäsen ylpeilee kahdella teknologialla välipohjassa - FF BLAST™ PLUS ja FF BLAST™ TURBO. These cushion impacts and provide responsive rebound response. Nämä pehmentävät iskuja ja tarjoavat herkän reagoinnin palautumiseen. Kestävä AHARPLUS™-ulkopohja on trampoliini-vaikutteinen, mikä parantaa siirtymistä iskuista iskuihin. Monipuolinen kenkä, joka vie suorituskykysi juoksumatolla uudelle tasolle!

Miehet Naiset

asics_superblast

4) On Cloud X

Malleissa on leveämpi alusta, joka tarjoaa entistä parempaa vakautta, tukea ja turvallisuutta. Ne sopivat urheilijoille, joilla on leveämmät jalat, ja niille, jotka haluavat enemmän tilaa varpaiden alueella. kolmas tuotesarja, On Cloud X 3, on ihanteellinen mihin tahansa aktiviteettiin - juoksumatolla juoksemisesta ja kuntosaliharjoittelusta HIIT-treeniin tai hyppynarulla hyppäämiseen. Se tarjoaa hyvän pehmustuksen, optimaalisen pidon ja räjähtävyyden jokaisella askeleella. Nauti juoksumatolla juoksemisesta kuin pilven päällä!

Miehet Naiset

on_running_cloud_x

5) Nike Zoom Fly

Aiotko juosta pääasiassa tempojuoksuja, sprinttejä ja intervalleja juoksumatolla? Käytä sitten Nike Zoom Fly -kenkää, erityisesti Nike Air Zoom Rival Fly 3:a. Pehmeä React-vaahtomuovi yhdistettynä Zoom Air -yksikköön antaa sinulle ketterän ja miellyttävän tunteen suurilla vauhdeilla. Työnnä rajojasi, juoksitpa sitten tiellä tai juoksumatolla!

Miehet Naiset

nike_zoom_fly_rival

Tutustu juoksumatolla juoksemisen taikaan Top4Runningin kanssa!


TUOTENEUVONTA