END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta Osta nyt
Henkilökohtainen arvostelu: New Balance PWR-X Sprint-Spike

Henkilökohtainen arvostelu: New Balance PWR-X Sprint-Spike

26. 1. 2023 2 min. luetaan

New Balance on julkaissut uuden Sprint-piikkarin ja pääsimme testaamaan NB PWR-X unisex-piikkareita ennakkoon!

New Balance julkaisi uuden piikkarit! Siitä lähtien, kun New Balance -urheilija Sydney McLaughlin saavutti NB-piikkareissa näyttävän uuden maailmanennätyksen 400 metrin estejuoksussa, ovat New Balancen piikkarit olleet kysyttyjä sprinttereiden keskuudessa.

Nimeni on Djamila Böhm. Olen Saksan mestari 400 metrin esteissä, ja halusin luonnollisesti testata myös uusinta NB:n sprinttipiikkareita.

1

Kaksi tärkeintä näkökohtaa piikkareja valitessani: paino ja pohjan kunto.

Molemmissa NB PWR-X Spike suoriutuu erittäin hyvin: Kilpailukenkä on erittäin kevyt ja siinä on erittäin kova pohja.

NB PWR-X Spikeen on tietysti sisällytetty myös hiilikuitulevy. Tämä tarjoaa erittäin kovan pohjan ja jäykän, herkän tuntuman jalan alla. Lisäksi kilpailupikeissä on FuelCell-välipohja, jossa on vahvat rebound-ominaisuudet, jotka tarjoavat lisääntynyttä energian palautusta jokaisella askeleella. FuelCell-vaahtomuovi työntää sinua tuntuvasti eteenpäin tempojuoksujen aikana.

Erittäin kevyt kudottu päällinen tarjoaa mukavan istuvuuden ensimmäisellä käyttökerralla.

2

Täydellinen 60-400 metrin matkoille esteiden kanssa tai ilman.

Piikkinastat on jo integroitu unisex-kenkiin, ja niissä on hyvä pito. Yhteensä piikkejä on kuusi kappaletta. Haluaisin yleensä enemmän, mutta useampia piikkejä ei löydy useimmista nykyisistä eri merkkien piikkarimalleissa.

Olen askeljuoksija, joten teen paljon työntöä jokaisella askeleella ja minulla on luonnostaan laaja askelpituus. NB PWR-X Spike tukee tätä juoksutyyliä ja on siksi täydellinen piikkari minulle 60-400 metrin matkoilla - esteillä ja ilman.

Osta NB Spike täällä!