END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta Osta nyt
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

15. 6. 2022 2 min. luetaan

Niken nopein kenkä, kenkä, jolla Eliud Kipchoge sensaatiomaisesti rikkoi maratonin 2 tunnin rajan, on parannettu ja kehitetty edelleen Kipchogen itsensä kanssa: uusi Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

Niken nopein kenkä, kenkä, jolla Eliud Kipchoge sensaatiomaisesti rikkoi maratonin 2 tunnin rajan, on parannettu ja kehitetty edelleen Kipchogen itsensä kanssa: uusi Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 !

Osta nyt

Prototyyppien mukaisesti upouusi malli on lumivalkoinen. Meillä oli yksinoikeudella tilaisuus testata uutta kenkää ennen sen julkaisua. Lyhyesti sanottuna: kun olet käyttänyt kenkää, et halua enää laittaa vanhoja juoksukenkiäsi jalkaasi.

Testiä varten tapasimme olympiaurheilija Benjamin Robertin Pariisissa. Hän on nelinkertainen Ranskan 800 metrin mestari ja Nike-urheilija. Hän testasi ja arvioi kanssamme uuttaNike Air Zoom Alphafly NEXT% 2:ta.

Mistä tämä hype johtuu?

Kuten edeltäjänsä,Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 on paksu mutta kevyt ulkopohja. Näin saat optimaalisen yhdistelmän mukavuutta ja nopeutta.

POMPPIA TAHDISSA - Zoom Air -yksiköt ja täyspitkä ZoomX-vaahtomuovi tarjoavat Niken korkeimman energianpalautusjärjestelmän, joka lisää kimmoisuutta jokaiseen askeleeseen. Ohut kuminen ulkopohja parantaa pitoa ja mahdollistaa enemmän ZoomX-vaahtoa Zoom Air -tyynyn alla. Lisävaahto ei ainoastaan lisää kimmoisuutta, vaan auttaa myös parantamaan siirtymistä kantapäästä etujalkaan.

PYSYVÄT TUOREEMPINA, PIDEMPÄÄN - Täyspitkä ZoomX-vaahtomuovi tarjoaa erittäin kevyen ja herkän kyydin. Se on suunniteltu nopeutta varten, mutta se tarjoaa myös pehmusteen, joka pitää sinut virkeänä myös maratonin loppumatkalla. Se tarjoaa mukavuutta siellä, missä sitä tarvitset.

ANTAA RULLATA - Täyspitkä hiilikuitulevy antaa eräänlaisen rullaavan tuntuman, joka saa sinut haluamaan ottaa seuraavan askeleen. Se antaa sinulle eteenpäin vievän tunteen ja auttaa sinua siirtymään sujuvasti askeleesi läpi. Sekä etujalkaterä että kantapää tarjoavat hieman leveämmän pohjan vakaata alustaa varten, joten voit tarttua käännöksiin radalla luottavaisin mielin.

2