END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta Osta nyt
Viimeisin julkaisu: ASICS Metaspeed Sky +

Viimeisin julkaisu: ASICS Metaspeed Sky +

6. 5. 2022 2 min. luetaan

Odotettu Metaspeed Sky+ esiteltiin upeassa ASICS Meta Time Trial -tapahtumassa Malagassa. Suuremmalla määrällä ASICSin Turbo foam -vaahtoa ja optimoidulla hiililevyllä varustettu kenkä on ASICS-universumin nopein kenkä. Saat kaikki tiedot sen uusista keskeisistä ominaisuuksista täältä.

Odotettu Metaspeed Sky+ esiteltiin loistavassa ASICS Meta Time Trial -tapahtumassa Malagassa. Viime vuonna onnistuneesti lanseeratun Metaspeed Sky -mallin ja sen saaman mielettömän positiivisen palautteen jälkeen ASICS keräsi huippu-urheilijoiden kokemuksia ja käytti heidän palautettaan tarkentaakseen tuotesuunnittelua ja tehdäkseen Metaspeed Sky -mallista entistäkin nopeamman. Metaspeed Sky+ on 205 g kevyt (miesten US-koko 9).

1

Mikä on uutta?

LISÄÄ TURBOA

Metaspeed Sky+ -mallissa on entistäkin suurempi määrä ASICS FF Blast™ Turbo -vaahtomuovia etupäässä. Näin juoksukenkä antaa sinulle vielä enemmän energiaa ja ylimääräistä pomppua jokaisella askeleella.

ENEMMÄN TYÖNTÖVOIMAA

Hiililevyä on muokattu askelpituuden lisäämiseksi. Levyn optimoitu sijoittelu ja enemmän vaahtomuovia alla parantavat juoksun taloudellisuutta ja vievät sinut uuteen henkilökohtaiseen parhaaseen suoritukseesi.

2

TÄRKEIMMÄT UUDET OMINAISUUDET

Parannettu istuvuus: Uudelleen suunnitellun päällisen ansiosta varpaiden leveys on parempi ja keskijalan pito parempi. Tämä päivitys perustuu huippu-urheilijoiden palautteeseen ja testaukseen.

MOTION WRAP™ MESH: Tämä kevyt päällismateriaali tarjoaa kehittynyttä hengittävyyttä, mukavuutta ja tukevampaa istuvuutta.

Päivitetty välipohjan geometria: Jalkapohjan uusi sivuseinämägeometria auttaa hallitsemaan muodonmuutoksia ja antaa samalla enemmän vauhtia varpaiden liikkeellelähtöön.

Parannettu vaimennus: Vaahtomuoviteknologia: Tässä kengässä on noin 4 % enemmän FF BLAST TURBO™ -vaahtomuoviteknologiaa kuin edellisessä mallissa.

Optimoitu levyn sijoittelu: Levy on sijoitettu korkeammalle ja litteämmin välipohjaan, jotta Stride-tyyppinen juoksija saa enemmän työntövoimaa.

3