Juoksetko oikeilla kengillä

Juoksetko oikeilla kengillä

20. 12. 2022 2 min. luetaan

Autamme sinua löytämään täydellisen juoksukengän muutamalla askeleella. Kokeile meidän Shoe Finderia.

Asicsin tekemän tutkimuksen mukaan 81 prosenttia juoksijoista ostaa varmaan väärän juoksukengän. 
Aloittelijat, ammattilaiset, neutraalit juoksijat, ylipronaatorit, ultrajuoksijat - jokaisella juoksijalla on erilainen biomekaniikka ja hän juoksee eri tavalla ja tarvitsee siksi erilaiset juoksukengät. On kyllä olemassa syy, miksi on olemassa miljoona erilaista juoksukenkää. Eikä ihme, että monet meistä eksyvät juoksukenkien maailmaan ja ostavat sopimattoman kengän. 

Kokeile meidän Shoe finderia

Juuri nämä tulokset motivoivat Asicsia opastamaan juoksijoita löytämään heidän tarpeisiinsa sopivan kengän. Brändi luokittelee juoksukenkänsä "juokse pidemmälle, nopeammin ja vielä pidemmälle" – kussakin kategoriassa he tarjoavat neutraaleja malleja (kuten suurin osa nykyisistä juoksukengistä) normaaleille pronaattoreille ja lisätuella varustettuja malleja ylipronaattoreille. Nämä kaksi harjoituskenkien, nopeiden harjoitus- ja kilpakenkien sekä polkukenkien perusluokittelua, joissa keskitytään jalkojesi ominaisuuksiin, vaikuttavat ilmeisiltä ...  

… Oletko kuitenkin tietoinen siitä, miksi juokset nykyisillä kengilläsi? Onko kengissäsi pehmeämpi vai suorempi vaimennus? Miksi valitsit ne? Tiedätkö edes, haluatko mieluummin pehmeämmän vai suoremman vaimennuksen? Ja mikä vielä tärkeämpää, mihin juoksuihin käytät juoksukenkiäsi? Sopivatko ne tähän käyttöön? Hiililevyllä varustettua kilpakenkää ei pitäisi käyttää jokapäiväisenä harjoittelukenkänä vain antaaksesi sinulle nopeamman tunteen ja saadaksesi sinut tuntemaan olosi paremmaksi juoksun jälkeen :).

Sen lisäksi ei ole suositeltavaa käyttää samaa juoksukenkää jokaiseen juoksuun. Jos juokset useammin kuin kaksi kertaa viikossa, sinun on vaihdettava juoksukenkiä, jotta jalkasi saavat erilaisia tuntemuksia. Mutta mitkä mallit sopisivat sitten sinun mieltymyksiisi, juoksutyylisi ja biomekaniikkaasi? Autamme sinua löytämään täydellisen juoksukengän muutamalla askeleella.

Kokeile meidän Shoe Finderia


TUOTENEUVONTA
METASPEED SKY+
asics
Kestävyys
GEL-NIMBUS 26
asics
Kestävyys
SUPERBLAST
asics
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED MD
asics
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED SP
asics
METASPEED SKY+
asics
Kestävyys
METASPEED EDGE PARIS
asics
Kestävyys
GEL-KINSEI MAX
asics
Kestävyys
GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW
asics
Kestävyys
GEL-KAYANO 30
asics
Kestävyys
Edellinen
Seuraava