Parhaat joululahjat juoksijoille

Parhaat joululahjat juoksijoille

12. 12. 2022 3 min. luetaan

Joulu on aivan nurkan takana, ja haluaisimme antaa sinulle ideoita parhaista joululahjoista juoksijoille. Lahjat, joita jokainen juoksija rakastaa - taatusti!

Pikkulahjoja

Miten tehdä talvilenkistä miellyttävämpi? Pidä lämpimänä herkät kehonosat, kuten kaula, kädet ja pää, käyttämällä  hanskoja, kaulalämmittimiä, otsanauhoja, tai hattua. Tarjoamme sinulle jokaisen näistä tarvikkeista Top4Running-versiossamme.


Talvella akillesjänteiden lämpimänä pitäminen edellyttää  korkeita sukkia, joita meillä on runsaasti eri värejä ja tyylejä.


Yleisurheilijoille, jotka viettävät paljon aikaa piikkareilla, on ihanteellinen lahja:jalkapohjan suojus KEYENA KEY ONE.
Me kaikki haluamme vain pysyä terveinä. Vaahtorullan, hierontakeppien, tai hierontapallojen hankkiminen auttaa sinua rentouttamaan jalkojasi rankkojen juoksujen jälkeen.
keyena

Suuremmat lahjat

Synkkä sää ja vähäisempi päivänvalo edellyttävät  otsalamppua, jotta näet ja olet turvassa teillä ja jalkakäytävillä.

Suosittujen tuotemerkkien, kuten Niken, ASICSin, Adidaksen ja On Runningin, talvivaatemallistot on räätälöity kylmempiä kuukausia varten, jotta juoksijat pysyvät lämpiminä ja hyvinvoivina.


alviharjoittelu tarkoittaa paljon kilometrejä, ja juoksijoiden on parasta tankata sitä varten! Suuntaa urheiluravinto-osastollemme ja valitse monista lisäravinteista, energiapatukoista ja geeleistä. Maurtenin tuotteet ovat monien pitkän matkan juoksijoiden suosikkeja.


Hyödyllinen lisävaruste pitkille juoksuille on juoksureppu, niin sanottu "camelbak ", tai juoksuliivi. Niissä on tilaa juomille, urheilugeeleille ja henkilökohtaisille tavaroille. Isommissa repuissa on tarpeeksi tilaa ylimääräisten juoksutakkien ja -paitojen säilyttämiseen.

nike shield

Erityisiä lahjoja

Mikä tekee jokaisen juoksijan onnelliseksi? Uudet juoksukengät!


Erityisesti kappaleet rajoitetuista eristä, kuten adidaksen ADIZERO BOSTON 11 Berlin Marathoner, yhteistyön tuloksia  Puma with Tracksmith – Puma Deviate Nitro Elite Racer x Tracksmith, tai jokaisen sprintterin unelma - Nike Air Zoom Maxfly spikes.


Hyödyllisiä lahjoja ovat  Nike Shield Pack -malliston kengät. Ne ovat vettä hylkivät ja liukastumattomat, joten ne sopivat erinomaisesti talvilenkkeilyyn.


okainen aktiivinen urheilija, joka haluaa kehittyä, arvostaa urheilukelloa. Se on luotettava, tarjoaa monia toimintoja, harjoitusindikaattoreita ja voi myös tarjota ylimääräistä motivaatiota, jota joskus tarvitaan.

boston 11

Luetko tätä juuri ennen joulua?

Jos et todellakaan tiedä, minkä lahjan ostaisit, tai jos luet tätä ajankohtana, jolloin toimitus ennen joulua ei ole taattu - ei hätää. Me autamme sinua!

LAHJAKORTIT

Ne ovat mahtavia, koska ne ilahduttavat useampaan kertaan - kun juoksija saa lahjakortin, kun hän valitsee unelmiensa kappaleen ja sitten kun tavara toimitetaan 😊 Valitse 20, 50, 100 tai 200 euron arvoinen lahjakortti.


OSTA LAHJAKORTTEJA


Pidämme huolta asiakkaistamme, ja siksi meillä on nyt pidennetty palautusaika - 15. tammikuuta 2023 asti. Älä epäröi ja hanki lahjasi nyt!
 
Toivotamme sinulle kaunista joulua.

 


TUOTENEUVONTA