ASICS Superblast - brändilähettilään arvostelu

ASICS Superblast - brändilähettilään arvostelu

8. 12. 2022 2 min. luetaan

Juokse toisella tasolla uuden ASICS Superbalstin kanssa. Brändilähettiläämme Leon kertoo ASICSin uusimmasta juoksukengästä ja siitä, mikä tekee eron ASICS Novablastiin ja Metaspeed Sky +:een.

ASICS Superblast: Ensivaikutelma!

Kun laitoin kengän jalkaan, huomasin suoraan kolme asiaa.
1) ASICS Superblast on erittäin kevyt.
2) ASICS Superblastin istuvuus on erittäin hyvä - se tuntuu erittäin mukavalta jalassa, eikä se ole liian iso eikä liian pieni.
3) ASICS Superblastin materiaalit ovat erittäin laadukkaita, ja tunnet olosi erittäin mukavaksi tässä juoksukengässä.

ASICS Superblast: Mikä tekee eron? 

ASICS Superblast tarjoaa merkittävän trampoliini-ilmiön jokaisella askeleella. Tämä on paljon voimakkaampaa kuin ASICS Novablast:ssa. Uusi Superblast ei ole hyperkimmoisa, mutta se antaa kuoppia vaimentavan, pehmeän juoksutuntuman, joka siirtyy hyvin etenemiseen. Lisäksi kenkä varmistaa, että tunnet olosi paljon tuoreemmaksi myös pidemmillä juoksulenkillä, joten saat edelleen voimakkaan ja energisen juoksutuntuman pitkäksi aikaa. Tämä tekee jokaisesta treenistä entistäkin hauskempaa!

ASICS Superblast: Arvostelu 2 viikon kuluttua!

ASICSin uusi Superblast on erittäin hyvä treenikenkä, joka on mielestäni erityisen hyvin tehty pitkiin kestävyysjuoksuihin ja myös nopeisiin, pidempiin tempojuoksuihin, mutta myös palautumisjuoksuihin Superblast on loistava kumppani energian säästämiseen. Mukavan pehmustuksen ansiosta sinulla on aina tunne tuesta ja vältät vammat myös suurilla harjoitusmäärillä.

Aloitteleville juoksijoille ASICS Superblast on myös loistava kilpailukenkä, joka auttaa saavuttamaan uusia parhaita aikoja.

Hanki ASICSin uusin juoksukenkä - ASICS Superblast - nyt! top4running.fi

Osta nyt!


TUOTENEUVONTA