END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta -- days --:--:-- Osta nyt
ASICS GEL Nimbus 25 arvostelu

ASICS GEL Nimbus 25 arvostelu

9. 1. 2023 4 min. luetaan

Uudella GEL Nimbus 25 -mallilla ASICS uskaltaa tehdä ison muutoksen pitkäaikaiseen myydyimpään juoksukenkään, joka on tarkoitettu pitkille ja kevyille juoksuille. "Mukavuus ei ole koskaan tuntunut paremmalta" - mikä on sen takana?

"Mukavuus ei ole koskaan tuntunut paremmalta!" -tällä väittämällä ASICS mainostaa Nimbus-tuoteperheen 25. versiota. Meillä on ollut muutaman viikon ajan mahdollisuus testata uutta ASICS GEL-Nimbus 25 -mallia maata myöten. Nyt, uuden vuoden kynnyksellä, voimme jo antaa ensivaikutelman ASICSin uudesta pitkän matkan ihmeestä. Mikä ASICSin uudessa GEL-Nimbus 25:ssä muuttui? Millaisiin juoksulajeihin GEL-Nimbus 25 sopii parhaiten? Milloin se on vihdoin ostettavissa? Selvitä kaikki tämä täältä ASICS GEL-Nimbus 25:n arvostelusta.

ASICS GEL Nimbus 25

Ensivaikutelmamme 

Ennen joulua saimme jo pitää uutta ASICS GEL-Nimbus 25:tä käsissämme. Jo ensisilmäyksellä huomasimme: Tämä kenkä on erilainen kuin edeltäjänsä. Se, minkä pitkäaikaiset ASICS GEL-Nimbus -juoksijat huomaavat heti: "GEL"-tyyny puuttuu tai ei näy ensi silmäyksellä ulkopuolelta. Kuitenkin, kuten nimi ASICS GEL-Nimbus 25 paljastaa, se ei puutu, vaan se on piilotettu kengän pohjan sisään. Visuaalinen muutos, joka voi varmasti aiheuttaa hämmennystä tämän mallin pitkäaikaisille juoksijoille.
Myös kengän muoto on muuttunut. Uusi GEL-Nimbus-malli on hieman yksinkertaisempi ja "pyöreämpi". Erityisesti korkeampi ja taaksepäin levenevä pohja on suoraan silmäänpistävä. Jo ensisilmäyksellä kenkä näyttää erittäin mukavalta ja saa sinut haluamaan kokeilla sitä heti.

 

Ensiksi, juokse ASICS GEL-Nimbus 25 -jalkineella.

Heti kun laitat sen jalkaasi, huomaat: uusi ASICS GEL-Nimbus 25 erottuu selvästi edeltäjistään. Korkeammasta ja massiivisen näköisestä pohjasta huolimatta kenkä on uskomattoman kevyt. Päällysmateriaali on myös välittömästi vakuuttava - se on joustava ja erittäin hengittävä, ja se istuu jalkaan kuin toinen sukka. Olimme myös hyvin yllättyneitä GEL-Nimbus 25:n "kielestä", joka kengän pintamateriaalin tavoin on valmistettu verkkomateriaalista ja jonka muotoa voidaan muuttaa niin, että kitkapisteet ja hankautuminen vältetään täysin.

Kun otat ensimmäiset askeleet uudella GEL-Nimbus 25:llä, huomaat heti, kuinka pehmeä ja mukava Nimbus-tuoteperheen uusi malli on. Välittömästi tulee "keveyden" tunne ja haluat vain aloittaa juoksemisen.
Niinpä lähdemme kaduille.

Askel askeleelta tunnet kengän iskunvaimennuksen uuden PURE GEL™ -teknologian ansiosta.Lisäksi jo ennestään tuttu Flytefoam-materiaali antaa työntövoimaa ja lisäpotkua juostessa. Kevyestä verkkopäällisestä huolimatta jalka seisoo hyvin tukevasti kengässä ja tuntuu vakaalta. Ensimmäinen yleisvaikutelma: enemmän iskunvaimennusta, enemmän elastisuutta ja lopulta enemmän mukavuutta juostessa. Me rakastamme sitä!

Mille etäisyyksille ja nopeuksille GEL-Nimbus 25 sopii?


ASICS GEL-Nimbus 25 on täydellinen kenkä pitkiin ja kevyihin juoksulenkkeihin maantiellä tai tasaisessa maastossa. 
Kengän kevyemmän painon ansiosta ASICS GEL-Nimbus 25 on myös loistava valinta keskinopeisiin kestävyysjuoksuihin ja pidempiin tempojuoksuihin (1000 metrin juoksut tai pidemmät).Etenkin suurilla harjoitusmäärillä GEL-Nimbus 25 voi auttaa välttämään vammoja.

Yhteenvetomme ASICS GEL-Nimbus 25:stä

 

  • ASICS GEL-Nimbus 25 on huomattavasti kevyempi kuin aiemmat mallit.
  • GEL-tyyny ei näy ulospäin, mutta se on piilotettu kengän sisäpohjaan ja tarjoaa silti Nimbus-sarjasta tutun mukavuuden.
  • PURE GEL™ -teknologia ja Flytefoam-materiaali tarjoavat erittäin mukavan juoksukokemuksen.
  • Yläosan verkkomateriaali ja "kieli" sopivat kirjaimellisesti omaan jalkaasi ja antavat sinulle tarvittavan vakauden.
  • Tyylikäs ja moderni ulkonäkö uudessa ASICS GEL-Nimbus 25 -mallissa.

"Mukavuus ei ole koskaan tuntunut paremmalta!" - voimme ehdottomasti vahvistaa tämän lauseen muutaman viikon testauksen jälkeen. Olemme innoissamme uudesta ASICS GEL-Nimbus 25:stä.

ASICS GEL-Nimbus 25 on saatavilla verkkokaupasta 01. helmikuuta 2023 alkaen.
Hanki uusi suosikkikenkäsi osoitteesta top4running.fi