Top4Running palkkaa - tule osaksi tiimiämme!

Top4Running palkkaa - tule osaksi tiimiämme!

18. 5. 2023 2 min. luetaan

Haluatko olla mukana muokkaamassa Euroopan juoksumarkkinoiden tulevaisuutta?

Rakastatko juoksemista yhtä paljon kuin me?
Elätkö joukkueelle?
Oletko nälkäinen markkinoija ja luova mieli? Jatkasitten lukemista ja hae mukaan #gofaster.together -tehtävään kanssamme.

Me olemme Top4Running- juoksuun ja yleisurheiluun erikoistunut verkkokauppa. Olemme tällä hetkellä läsnä 21 Euroopan maassa ja meillä on omat myymälät Berliinissä ja Prahassa. Lisäksi olemme omistautuneet palvelemaan yleisurheiluseurojen joukkueita. Nuorena ja dynaamisena yrityksenä edistämme digitaalisten ratkaisujen kehittämistä ja pyrimme aktiivisesti muokkaamaan tulevia markkinoita uusimman datapohjaisen teknologian avulla.

Visiomme on mullistaa juoksumarkkinat ja olla ensimmäinen osoite kaikille juoksijoille, kun on kyse juoksusta tai yleisurheilusta. Tätä varten pyrimme rakentamaan vahvan brändin, jonka missiona on "Go faster.together" ja jossa työskentelemme kampanja-, sosiaalisen median, sisältö- ja tapahtumatiimin kanssa.

Tunnettujen tuotemerkkien, kuten Niken, Adidaksen, Asicsin, New Balancen tai On Runningin, virallisena jälleenmyyjänä teemme tiivistä yhteistyötä kumppanimerkkien kanssa ja kehitämme myös omia markkinointikampanjoita yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Etsimme uusia tiimin jäseniä tehtäviin:

  • Brand manager campaign
  • (Senior) brand manager campaign
  • Brand manager events
  • Brand videographer
  • Team Sales Representative DE
  • Store Assistant Berlin

Työpaikkaportaali

fdfefess


TOP4RUNNING UUTISET