Vuoden 2021 kohokohdat

Vuoden 2021 kohokohdat

29. 12. 2021 9 min. luetaan

Top4Running-yhteisön tapahtumarikas vuosi on päättymässä. Saimme olla mukana lukuisissa urheilun kohokohdissa, kuten Saksan yleisurheilumestaruuskilpailuissa, Berliinin maratonilla tai maastojuoksun Euroopan mestaruuskilpailuissa. Toinen kohokohta: avasimme vihdoin elokuussa oman lippulaivamyymälän Berliiniin, Saksaan!

Top4Running-yhteisön tapahtumarikas vuosi on päättymässä. Saimme olla mukana lukuisissa urheilun kohokohdissa, kuten Saksan yleisurheilun mestaruuskilpailuissa, Berliinin maratonilla sekä maastojuoksun Euroopan mestaruuskilpailuissa. Toinen kohokohta: avasimme vihdoin oman lippumyymälän Berliiniin elokuussa.!

Katsaus vuoteen 2021

Tammikuu

Exclusive-mallistomme lanseeraus: Nike x Top4Running

Tammikuussa lanseerasimme ensimmäisenä juoksumyymälänä yleisurheilumalliston yhdessä Niken kanssa. Yksinoikeudella valmistettu mallisto on saatavilla vain Top4Running Storesta. Saimme vakuutettua Nele Weßelnin ja Julius Lawnikin innovatiivisten asujen kanssa jo ennen lanseerausta. Kokoelmamme sydän? Jokaisen juoksijan tulisi tuntea olonsa mukavaksi kilpailuasussaan. Jos näin tapahtuu, pystyt suoriutumaan parhaimmistasi.

Nike Team

Osta Nike Team-mallistosta

 

Helmikuu

Saksan sisätilojen mestaruuskilpailut Dortmundissa

Dortmundissa pidetyt Saksan sisäkilpailut järjestettiin helmikuussa tiukkojen hygieniamääräysten mukaisesti. Valitettavasti vain pieni eliittitason starttikenttä oli sallittu, eikä katsojia päästetty lainkaan.

Top4Running-lähettiläät Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert ja Karl Bebendorf pääsivät jatkoon karsinnoista vaikeista olosuhteista huolimatta ja kilpailivat menestyksekkäästi eri lajeissa: Nele ja Jana olivat kilpailijoita 800 metrin alkuerissä. Nele jäi niukasti mitalista upealla neljännellä sijallaan. Karl pääsi palkintokorokkeelle ja voitti pronssia 1500 metrillä.

Gallery

 

Maaliskuu

Kuukautissykli ja kilpaurheilu

Maaliskuussa ASICS lanseerasi Sakura-malliston, yksinoikeudella naisille suunnatun malliston. Sakura on japania ja tarkoittaa kirsikankukkia, ja mallisto perustuu niiden väreihin. Top4Running otti tämän malliston tilaisuudeksi kuvata ensimmäinen naisille suunnattu kampanja ASICSin kanssa. Djamila Böhm.Videolla Top4Running-lähettiläs puhuu aiheesta, joka on saanut aivan liian vähän huomiota: kuukautiskierron rooli urheilijan elämässä. Djamila on kilpaurheilija, ja hän kertoo, miten hän onnistuu tasapainottamaan kuukautiset ja urheilun.

Klikkaa tästä nähdäksesi videon

 

Kesäkuu

Saksan mestaruuskilpailut

Saksan mestaruuskilpailut Braunschweigissa voitiin järjestää yleisön edessä, mikä antoi hieman normaaliuden tunnetta. Vaikka katsojia oli vain hyvin pieni ja rajallinen joukko, se ei kuitenkaan heikentänyt stadionin tunnelmaa.

Neljä parasta lähettilästä Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert ja Karl Bebendorf kaikki selviytyivät Saksan ulkoilmamestaruuskilpailuihin. Karl saavutti suuren vallankaappauksen: hänet kruunattiin sensaatiomaisesti Saksan mestariksi 3000 metrin estejuoksussa, Djamila voitti pronssia 400 metrin estejuoksussa. Lisäksi, Florian Kurrasch oli paikalla virallisena valokuvaajana ja pystyi ottamaan tunteikkaita otoksia Top4Running-yhteisöä varten.

Gallery

 

Heinäkuu

Go Faster.Together -Kampanja

Heinäkuussa saimme vihdoin julkaista ensimmäisen brändikampanjamme. Sen avulla pystyimme näyttämään, keitä olemme ja mistä Top4Runningissa on kyse: juoksijayhteisö, jota yhdistävät juoksijat eri maista eri puolilta maailmaa, jotka ovat yhdessä radalla, tiellä tai poluilla. Vapautamme tiimin mahtavan voiman, jonka avulla kaikki voivat tulla nopeammiksi, riippumatta siitä, mistä aloitat.

Gallery

Klikkaa tästä nähdäksesi videon!

Adidas kuvaus Pariisissa

Elokuussa kuvasimme Pariisissa Adidaksen kanssa. Mistä oli kyse? Nopeasta Adidaksen Adizero-tuoteperheestä! Joka jatkaa laajentumistaan. Katso videolta eksklusiivisia vaikutteita kuvauksista:

Adidas Shooting Paris

Klikkaa tästä nähdäksesi videon!

 

Elokuu

Vihdoinkin! Top4Running myymälän avaaminen

Elokuusta lähtien olet havainnut lippulaivamyymälämme Berliinissä: kokeile uusimpia juoksukenkiä, piikkejä ja juoksuasuja. Juhlistimme myymälän avajaisia juoksulenkillä Berliinin juoksuklubin kanssa. Myymälän keskipiste? Currex 5D Lab -laboratoriomme! Se vie juoksuanalyysisi uudelle tasolle. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa myymälässä, jotta saat kaiken irti juoksukengistäsi ja juoksutekniikastasi.

T4R Store

Klikkaa tästä nähdäksesi myymälän avajaiset!

Berliinin puolimaraton

Saksan pääkaupungin puolimaraton kutsuu! Ja mikä päivä se olikaan! Paikalla oli yhteensä 15 096 osanottajaa 130 eri maasta, joista 14 508 oli juoksijoita. Kenialainen Joyciline Jepkosgei teki uuden upean rataennätyksen ajalla 65:16. Miesten kilpailussa Kenian Felix Kipkoech juoksi jopa vuoden tähän mennessä nopeimman ajan puolimaratonmatkalla ajalla 58:57.

Lisa Rihmin, Tom Gröschlin ja Xavi Fernandezin kanssa lähtöviivalla oli kolme huippulähettilästä. Ja he kaikki juoksivat henkilökohtaiset ennätykset! Se puhuu Berliinin puolimaratonin, radan ja erityisesti ilmapiirin puolesta!

Gallery

Maailmanluokkaa Zürichissä: Timanttiliigan finaali

Timanttiliigan finaali on tulossa! Kuka voittaa jättipotin, vie pokaalin ja rahat kotiin? Yleisurheilutähtiä odottaa yhteensä 2,1 miljoonan euron palkintorahat!
Kiitos Puma, että saimme olla mukana! Yhdessä juoksumerkin kanssa saimme ikuistaa illan Top4Running-yhteisöllemme.

Gallery

Vlatavan juoksu

Tässä kuussa meillä oli toinen Top4Running-huipennus: Vlatava Run! "Meidän juoksumme" kattaa 360 kilometriä, joka alkaa Šumavasta Etelä-Tšekissä ja päättyy Prahaan. Se vie sinut polkuja pitkin maanteitä, Šumavan kansallispuiston läpi, jokien ja polkujen varrella. Sinulla on kiehtovia näkymiä kukkuloilta, juokset alas laaksoon ja läpi historiallisten kaupunkien Etelä- ja Keski-Böömin alueella. Juokset päivällä, mutta myös yöllä - ainutlaatuinen kokemus!

Valtava etäisyys juostaan vaihtojoukkueena, 8 juoksijaa per joukkue, enintään 12. Tietenkin meillä oli lähtöviivalla joukkue kansainvälisiä lähettiläitä, joiden mukana oli myös Jan Kürsten, Sassimoves, Iva Kopkova ja Xavi FernandezTiesitkö sinä? Top4Running perustettiin Tšekissä.

Oletko nyt utelias? Vlatava Run järjestetään myös vuonna 2022: merkitse 14.-15. toukokuuta kalenteriisi!

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja!

Berliinin maraton

Berliinin maratonilla annettiin lähtölaukaus tunnuksella #restartrunning! Todellinen kohokohta tämän maailman maratonradoilla. Eikä vähiten kiitos Eliud Kipchogelle, joka teki uuden maailmanennätyksen maratonilla 2018 Berliinissä ajalla 2:01:39.

Berliinin maraton oli tänä vuonna myös maailman suurin maraton sitten koronapandemian alkamisen. Lähes täydellisissä juoksuolosuhteissa, auringonpaisteessa ja 18 asteessa, oli aika lähteä radalle yhteensä 24 796 osallistujalle.

Top4Running-lähettiläämme Lisa Rihm asetti seuraavan henkilökohtaisen ennätyksensä aikaan 2:53. Onnittelut tästä saavutuksesta koko Top4Running-yhteisön puolesta! Tämän lisäksi myös kumppanimme Vaporflyworldwide Yhdistyneestä kuningaskunnasta matkusti Berliiniin maratondebyyttiään varten.

Berlin Marathon

Klikkaa tästä videolle tunteaksesi erityisen ilmapiirin.

Kilvan jälkeiset oivallukset Philipp Pfliegerin kanssa

Berliinin maratonin paras saksalainen oli Philipp Pflieger, joka juoksi ajalla 2:15:01 ja sijoittui vahvassa kentässä hienosti 16:nneksi. Maratonin jälkeisenä päivänä hän tuli Top4Running-myymäläämme yhdessä Icylencen perustajan Alex Siegmundin kanssa ja antoi meille mahdollisuuden kurkistaa huippumaratoonarin kulissien taakse:

Miten hän harjoitteli Berliinin maratonia varten? Miltä kisapäivä näyttää? Onko hänen työpäivänsä ohi vai onko hänellä vielä velvollisuuksia, kun hän saapuu maaliin? Hän vei meidät mukaan päiväänsä ja tunteisiinsa, mutta antoi meille myös sisäpiirin tietoja varusteistaan.

Pflieger

 

Lokakuu

Barcelonan puolimaraton

Top4Runningin lähettiläät ja henkilökunta matkustivat kaikkialta Euroopasta Barcelonaan (Espanja) juoksemaan puolimaratonin "Blackteamina". Koko joukkueelle oli ainutlaatuinen kokemus, kun VIP-alueella oli teltta ja Elite Start Zone.

Gallery

 

Marraskuu

Go Faster Together muuttuu todellisuudeksi!

Oli aika levittää brändimme viestiä #GoFasterTogether maailmalle. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin eeppinen maraton: Hyökkäys henkilökohtaiseen parhaaseen aikaan ja yhdessä lähtöviivalla seisominen ja radan läpäiseminen?

Tehtävämme? Auttaa yhdeksää juoksijaa tiimistämme saavuttamaan henkilökohtaiset ennätyksensä yhdessä. Paikalla oli yhteensä 35 vauhdittajaa, jotka vuorottelivat 10-20 kilometrin välein auttaakseen juoksijoita saavuttamaan tavoitteensa yhdessä. Kilometrillä numero 40 he kaikki yhdistivät voimansa kahden viimeisen kilometrin ajaksi. Ainutlaatuinen tunne!

Gallery

"Päihitä parhaat" Currexin avulla

Seuraava huipputapahtuma lippulaivakaupassamme! Currexin perustaja Björn Gustafsson etsi itse Berliinin parhaan juoksutaloudellisesti parhaan juoksijan. Lisäksi Berliinin Track Club urheilijat liittyivät mukaan.

 

Gallery

10 kilometriä San Sebastian

Blackteamin kisapäivä! Mikä päivä se olikaan! Joukkueemme pääsi miesten kilpailuissa kaikille palkintokorokkeille ranskalaisten Mustaphan ja Maelin sekä Kroatian Marinon kanssa. Naisten Blackteam livahti juuri ja juuri podiumin ohi sijoittuen neljänneksi. Tämän lisäksi myymäläpoikamme Noah ja Robel suorittivat vahvan juoksun.

10k

 

Joulukuu

Top4Running x Eintracht Frankfurt

Tulevalla kaudella varustamme "Eintracht Frankfurtin" yleisurheiluosaston Niken seuramallistolla. Kumppanuutta esitteli muun muassa huippu-urheilija Carolin Schäfer.

Eintracht Frankfurt

Haluatko varustaa myös seurasi? Ota yhteyttä!

Cross EC Dublin

Tämän vuoden viimeinen kansainvälinen juoksuhuipennus oli maastojuoksun Euroopan mestaruuskilpailut Dublinissa. Florian Kurrasch oli myös paikalla Top4Runningia varten ja pystyi ottamaan tunteikkaita kuvia. Löydät kaiken tietämisen arvoisen blogistamme.

Gallery

Klikkaa tästä saadaksesi lisää tietoa!

 

 

Klikkaa tästä Philippin kisan näkemyksiä!