Vltava Run: Viestikilpailu Euroopassa

Vltava Run: Viestikilpailu Euroopassa

1. 5. 2023 2 min. luetaan

Vltava Run on Euroopan tärkein viestijuoksukilpailu, joka on 360 kilometriä pitkä ja kulkee Tšekin tasavallan halki. Tässä blogissa saat tietoa tapahtumasta ja ensivaikutelman Craft-mallistosta, joka on saatavana yksinomaan Top4Runningilta.

Oletko koskaan kuullut Vltava Runista? Etkö ole? Sitten on korkea aika! Vltava Run on Euroopan viestijuoksutapahtuma. Joka vuosi se myydään loppuun 30 minuutissa. Juonipaljastus: Se on jo loppuunmyyty tänäkin vuonna, joten osallistumisesi joutuu odottamaan vielä vuoden.

1

Top4Running on yksi Vltava Runin tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Olemme mukana kahdella lähettiläsjoukkueella ja edustamme Top4Running-yhteisöä. Tapahtuma järjestetään 13.-15. toukokuuta. 360 kilometrin pituinen juoksureitti kulkee Tšekin tasavallan halki, lähtö on Šumavasta maan eteläosassa ja maali pääkaupungissa Prahassa. Erittäin pitkä reitti on jaettu 10 kilometrin pituisiin osiin.

Reitti kulkee polkuja pitkin maaseututeiden kautta, Šumavan kansallispuiston läpi, jokien ohi, metsien läpi, kukkuloiden yli kauniilla näköaloilla, alas laaksoon ja historiallisten kaupunkien läpi. Reitti kulkee päivällä, mutta myös yöllä - ainutlaatuinen kokemus!

Gallery

Top4running haluaa, että kaikki juoksijat voivat osallistua tasostaan riippumatta ja kokea tämän ainutlaatuisen kokemuksen. Siksi 12-henkiset joukkueet koostuvat eri nopeusluokkien lähettiläistä.

Virallisen malliston lanseeraa Craft, ja se on saatavilla yksinomaan Top4Running-kaupasta. Täältä saat ensisilmäyksen tyylikkäisiin juoksuvarusteisiin:

Gallery


KILPAILUT & TAPAHTUMAT