END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta Osta nyt
Tutustu Julia Samuelssoniin: T4R-lähettiläs ja HR- ja Customer Care Specialist

Tutustu Julia Samuelssoniin: T4R-lähettiläs ja HR- ja Customer Care Specialist

13. 9. 2022 5 min. luetaan

Tapaa tiimi ja tutustu Julia Samuelssoniin!

Siitä ei ole edes vuotta, kun ruotsalainen Top4Running-lähettiläämme sekä HR- ja  Customer Care Specialist Julia Samuelsson tuli mukaan. Mutta miten hänen matkansa alkoi, miltä hänen arkensa näyttää nyt ja mihin hän on menossa tulevaisuudessa? Lue seuraavasta, miten hän näkee tilanteensa ja mitkä ovat hänen tavoitteensa:

1

1. Miten matkasi Top4Sport/Top4Runnigissa alkoi? Kerro tarkemmin, miten sait tietää yrityksestä ja mitkä olivat ensimmäiset odotuksesi...

Kun valmistuin psykologian kandidaatiksi kesäkuussa 2021, etsin työtä, jonka voisin yhdistää unelmieni ja tavoitteideni toteuttamiseen urheilijana. Tarvitsin jotain, joka antaisi minulle joustavuutta ja vapautta, jota tarvitsen harjoitellakseni, kilpaillakseni ja matkustaakseni 365 päivää vuodessa. Minä ja kaikki ympärilläni ajattelimme, että se oli mahdoton yhtälö, mutta kun löysin Top4Runnigin asiakaspalvelutehtävän, todistettiin jälleen kerran, että mikään ei ole mahdotonta. Sen lisäksi, että sain vapauden työskennellä silloin, kun minulle sopii, sain myös työskennellä intohimoni juoksua ja ihmisiä kohtaan. Rakastin yritystä ja sen tunnelmaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien, eikä ollut epäilystäkään siitä, etteikö tämä olisi juuri minulle sopiva yritys. Halusin innokkaasti päästä enemmän mukaan yritykseen ja minulla oli tilaa useammille työtunneille, joten työaika nousi 10 tunnista viikossa 25 tuntiin muutamassa kuukaudessa, kun aloin työskennellä HR:n ja Ruotsin sosiaalisen median parissa. Se, että löysin Top4Runningin työntekijänä ja että he antoivat minulle mahdollisuuden kasvaa nykyisiin tehtäviini, tuntuu hieman "yksi miljoonasta" ja "liian hyvältä ollakseen totta", koska se sopii minulle ja tilanteeseeni niin hyvin!

4

2. Mitä tarkoittaa olla puoliammattilainen urheilija? Miten se näkyy jokapäiväisessä elämässä? Mitkä ovat tämänhetkiset tavoitteesi/kunnianhimosi/unelmasi?

Minulle se tarkoittaa paljon harjoittelua, paljon syömistä, paljon nukkumista ja paljon suunnittelua. Harjoittelen usein kahdesti päivässä, ja niiden välissä teen töitä Top4Runningin kanssa samalla kun annan kehoni palautua, yleensä sohvalla. Suurin tavoitteeni tällä hetkellä on päästä olympialaisiin Pariisissa 2024!

9

3. Kun sinulla on useita rooleja, miten hoidat kaiken 24 tunnin sisällä? Voitko kuvailla arkeasi? Miltä "normaali" päiväsi näyttää? Mitkä ovat rutiinisi?

Yleensä aloitan päiväni aamupalaverilla ja aamiaisella. Sitten vastaan asiakkaiden sähköposteihin ennen kuin lähden ensimmäiseen koulutukseeni! Kun palaan kotiin, valmistan nopeasti lounaan ja aloitan työskentelyn HR-projektien parissa. Usein minulla on jonkinlainen kokous tai haastattelu. Iltapäivällä työskentelen yleensä lähettiläiden, käännösten ja ruotsalaisen Instagram-tilin parissa, ennen kuin on aika lähteä toiseen koulutukseeni. Yritän yleensä saada työni valmiiksi ennen toista koulutusta, jotta minulla on vapaa ilta aikaa selvittää pääni, laittaa ruokaa ja syödä illallista sekä viettää aikaa poikaystäväni kanssa! Olen aina ollut hyvin tehokas kaikessa, mitä teen, ja minun on vaikea hyväksyä hitaita projekteja. Tämä voi tietysti olla sekä hyvä että huono asia, mutta sen ansiosta pystyn tekemään paljon rajallisessa ajassa!

7

4. Millaista on olla T4R:n brändilähettiläs? Ja miten se toimii brändilähettiläsohjelman kanssa yleensä?

Top4Running-lähettiläänä oleminen tuo mukanaan niin paljon enemmän etuja kuin osasin kuvitellakaan, kun ilmoittauduin mukaan. Sinusta tulee osa valtavaa yhteisöä ja tiimiä, jossa on kaikenlaisia juoksijoita kaikilla tasoilla ja etäisyyksillä, mikä on hyvin ainutlaatuista ja niin siistiä. Riippumatta siitä, millä tasolla olet, voit aina löytää toisistasi inspiraatiota, koska meillä on sama intohimo juoksemiseen. Kaikki T4R-lähettiläät ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja jakavat siellä inspiraatiota ja motivaatiota keskenään ja seuraajiemme kanssa, mutta tapaamme myös tosielämässä erilaisissa tapahtumissa, joihin T4R-tiimi osallistuu. Tänä viikonloppuna menin T4R-lähettilästiimin kanssa Münchenin EM-kilpailuihin juoksemaan 10 kilometrin maantiejuoksukilpailun ja seuraamaan mestaruuskilpailuja. Oli aivan mahtavaa, ei vain juosta yhdessä joukkueen kanssa, vaan myös tavata kaikki nämä intohimoiset juoksijat ja yksilöt. Se oli aivan unohtumaton kokemus! Sen lisäksi saimme myös mahdollisuuden kokeilla uusia hienoja tuotteita kaikilta suurimmilta juoksumerkeiltä.

2

5. Missä näet itsesi pitkän ja lähitulevaisuuden aikana?

Näen itseni lähitulevaisuudessa pikemminkin ammattilaisena kuin puoliammattilaisena urheilijana. Toivon pääseväni olympialaisiin ja saavani mitaleja kansainvälisissä mestaruuskilpailuissa! Haluan jatkaa opintojani maisterin tutkinnolla, ehkäpä kriminologian alalla. Kaukaisessa tulevaisuudessa näen itseni ison perheen kanssa, matkustelemassa ja asumassa maailman eri maissa!

3