Top4Running Hub yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuissa Budapestissa

Top4Running Hub yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuissa Budapestissa

17. 8. 2023 7 min. luetaan

Yleisurheilun jännittävin viikko on tulossa, ja me teemme siitä vielä paremman! Yhdessä Niken kanssa järjestämme Top4Running Hub -tapahtuman Budapestin sydämessä, jossa on paljon aktiviteetteja koko päivän ajan. Katso, mitä olemme tekemässä, ja tule mukaan Budapestiin!

Yleisurheilun jännittävin viikko on tulossa, ja me teemme siitä vielä paremman! Yhdessä Niken kanssa järjestämme Top4Running Hub -tapahtuman Budapestin sydämessä, jossa on paljon aktiviteetteja koko päivän ajan. 

Tätä kaikkea voit odottaa innolla:


 • Paula Radcliffen salaisuudet maailmanluokan tasolle pääsemiseksi

Asiantuntijapeli Niken urheilijan Paula Radcliffe, legendaarisen brittiläisen pitkän matkan juoksijan ja maratonin maailmanennätysmiehen kanssa. Lue lisää Paulasta, hänen ajattelutavastaan ja siitä, mitä maailman parhaaksi tuleminen vaatii. Kaiken lisäksi - pelin 2 voittajaa saa palkinnoksi 200EUR:n arvosta Nike-tuotteiden ostosetelin Top4Running-verkkokaupasta!

Milloin: elokuun 25. päivä, klo 12:30

Rajoitettu määrä paikkoja, ilmoittaudu nyt!

 • Juoksu Paula Radcliffen kanssa & nimikirjoitustilaisuus

Liity 6 kilometrin ryhmäjuoksuun Paula Radcliffe kanssa joen varrella ja testaa Nike ZoomX Invincible 3:a. Juoksua johtaa Niken juoksuvalmentaja Aaron. Mukana on erilaisia vauhtiryhmiä, nopeasta hurjasta vauhdista seksikkääseen sosiaaliseen vauhtiin. Juoksun jälkeen Top4Running Hubissa on Paulan kanssa nimmarointitilaisuus sekä kahvia ja croissantteja kaikille!

Milloin: Elokuun 25. päivänä perjantaina klo 14:15

Täytä tämä lomake ilmoittautuaksesi Paula Radcliffen juoksuun perjantaina 25. elokuuta klo 14:15. Helppoa 6 kilometrin juoksua vetää Niken juoksuvalmentaja Aaron. Tällä juoksulla voit testata Nike ZoomX Invincible 3 -juoksujalkaa. 

 • Niken piikkareiden kehitys viimeisten 20 vuoden aikana - ja kurkistus vuoteen 2024 asti

Niken tuoteasiantuntija Portlandin pääkonttorista kokoontuu yhteen vuodelta 2004 peräisin olevien piikkien kanssa. Hän kertoo Niken yleisurheilutuotteiden kehityksestä viimeisten 20 vuoden aikana ja antaa välähdyksiä tulevaisuudesta. Liity tähän ainutlaatuiseen kokemukseen ja opi yhdeltä Nike-tuotteiden mestarilta. Puhe on luottamuksellinen yleisölle, joten varmista, että olet joukossa. Lopetamme yleisurheilun tuotevisailun, jossa on mahdollisuus voittaa 200EUR:n arvoinen Nike-tuotekuponki Top4Running-verkkokaupasta! 

Milloin:  Elokuun 23. päivä, 15:30 - 16:30

Rajoitettu määrä paikkoja, ilmoittaudu nyt!

Lauantai 26. elokuuta, 16.00 - 17.00 

Rajoitettu määrä paikkoja, ilmoittaudu nyt!

 • Piikkisuojaus Keyena Onen kanssa

Yhdessä Maren Schillerin  kanssa toivotamme tervetulleeksi Coralie Gassama, entisen ranskalaisen ammattilaisurheilijan ja myös KEYENAn perustajan, brändin, joka loi maailman ensimmäiset piikkisuojat. 
Coralie Gassama kehitti 20-vuotiaana, pitkän loukkaantumisjakson aikana, lisävarusteen, jota hän tarvitsi kuten monet urheilijat. Nyt hän on aktiivisesti mukana kehittämässä yleisurheiluvälineitä, jotta urheilijat voivat olla mukavampia ja keskittyä tavoitteisiinsa. Osallistu tähän tapahtumaan ja voita Keyena KEY ONE -piikkisuoja!

Milloin: Elokuun 23. päivänä keskiviikkona, klo 17:00-17:45

Rajoitettu määrä paikkoja, ilmoittaudu nyt!

Lauantai 26. elokuuta, 18:00-18:45

Rajoitettu määrä paikkoja, ilmoittaudu nyt!

 • Naiset yleisurheilussa

Liity naisasiantuntijapaneelimme keskusteluun juoksun ja yleisurheilun sukupuolisidonnaisista aiheista, jota moderoi Maren Schiller,entinen urheilija itse. Maren isännöi paneelikeskustelua, jossa on mukana 4 entistä ja aktiivista maailmanluokan naisurheilijaa. Jokaisella näistä urheilijoista on oma ainutlaatuinen tarinansa naisena yleisurheilussa. Tämä sessio on hyvin vuorovaikutteinen, sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tule mukaan ja käytä tilaisuus saada lisää tietoa naisurheilijoiden ammattilaisilta ja heidän arjestaan sekä voita Nike Aeroswift -kilpailuasuasu!

Milloin: 12:30pm, torstai 24. elokuuta, klo 11:00 - 12:30

Rajoitettu määrä paikkoja, ilmoittaudu nyt!

 • Haastattelu Richard Kilty ja Meta Endurance

Toinen ammattilaisurheilija Top4Running Hubissa on Richard Kilty, 3kolminkertainen 60 metrin sisäratojen Euroopan mestari, olympiahopeamitalisti Tokiossa 4x100 metrin viestissä ja hopeamitalisti Dohan MM-kisoissa 4x100 metrin viestissä. Ota kanssamme lisää selvää yhdestä maailman nopeimmista sprinttereistä.

Milloin: klo 11.00 - 12.00: Keskiviikkona 23. elokuuta klo 11.00 - 12.00

 • Päihitä Richard Kilty

Päihitä yksi maailman nopeimmista sprinttereistä. Luuletko, ettet ole tarpeeksi nopea?Käy tutustumassa ja näytä taitosi Nintendo Switchin 100 metrin taistelussa. Päivän nopein 100 metrin juoksija voita 200 euron arvoisen Top4Running-verkkokaupan lahjakortin!

Milloin: kello 13.00-14.00

 • Top4Running Community Runs Nike Coach Aaronin johdolla

Liity yhteisön juoksuihimme ja testaa kuuluisaa Nike ZoomX Invincible 3 – kenkiä, jotka on tehty pitämään vauhtisi ja ehkäisemään vammoja. Tapaa meidät Top4Running Hubissa ennen jokaista juoksua ja varmista kenkäparisi! Tarjolla on kahvia, croissantteja ja hyvää tunnelmaa! Mukana on erilaisia vauhtiryhmiä, nopeasta hurjasta vauhdista seksikkääseen sosiaaliseen vauhtiin.

Juoksuja johtaa brittiläinen Nike Running Coach Aaron  joka asuu tällä hetkellä Berliinissä ja opettaa ihmisiä juoksemaan sekä auttaa heitä löytämään liikkeen laajemman merkityksen. Aaron aloitti sprintterinä ja eteni hitaasti maratoniin ja ultramaratoniin.

Milloin: Elokuun 24. päivänä torstaina klo 9.00

Täytä tämä lomake ilmoittautuaksesi Top4Running x TRC -juoksuun torstaina 24. elokuuta klo 9.00-10.00. Helppoa 6 km:n juoksua vetää Nike Running Coach Aaron. Tällä juoksulla voit testata Nike ZoomX Invincible 3 -juoksukenkiä.

Lauantai 26. elokuuta klo 9.00

Täytä tämä lomake  ilmoittautuaksesi lauantaina 26. elokuuta kello 9.00-10.00 järjestettävään kiertoajeluun. Helppoa 9 km:n juoksua vetää Nike Running Coach Aaron. Tällä juoksulla voit testata Nike ZoomX Invincible 3 -juoksukenkiä.

 • Päivittäinen jooga juoksijoille 

Paras tapa aloittaa päiväsi on ulkojoogaharjoitus, jossa venyttelyyn ja voimaan keskittyvät liikkeet auttavat keskittymään, tasapainoon ja liikkuvuuteen. Joogaistuntoja keskiviikkona, torstaina ja perjantaina vetää joogavalmentaja Petraja lauantaina ja sunnuntaina joogavalmentaja Alexandra

Tavataan Top4Running Hubissa joka päivä klo 8. Joogamattoja on tarjolla, samoin kuin kahvia ja croissantteja kaikille.

Milloin:

Keskiviikko 23. elokuuta klo 8 aamulla  Täytä tämä lomake ilmoittautua - rajallinen määrä paikkoja!

Torstai 24. elokuuta klo 8 aamulla  Täytä tämä lomake ilmoittautua - rajallinen määrä paikkoja!

Perjantai 25. elokuuta klo 8 aamulla  Täytä tämä lomake ilmoittautua - rajallinen määrä paikkoja!

Lauantai 26. elokuuta klo 8 aamulla Täytä tämä lomake ilmoittautua - rajallinen määrä paikkoja!

Sunnuntai 27. elokuuta klo 8 aamulla Täytä tämä lomake ilmoittautua - rajallinen määrä paikkoja!

 • Maailmanmestaruus Live stream

Kannusta suosikkiurheilijoitasi kanssamme ja nauti samalla kylmästä oluesta, juomasta, hampurilaisesta tai salaatista ja paljon muuta. Tuomme stadionin tunnelman hubiimme. Ensimmäiset 30 ihmistä saavat ilmaisen unkarilaisen oluen, joten tule ajoissa paikalle!

Milloin: Top4Running Hubissa päivittäin klo 19.00-23.00

 • Meta Endurance X Top4Running asiantuntijapaneeli

Päivittäinen uutiskierros MM-kisojen viimeisimmistä kohokohdista. Keskustelemme päivän tärkeimmistä tapahtumista yhdessä Alex Filittin (Meta Endurance), Maren Schillerin, Nike Coach Aaronin, Robert Diezin ja lukuisien erikoisvieraiden, kuten Paula Radcliffin, Richard Kiltyn, ja monien muiden kanssa. Osallistu ja keskustele kanssamme suorassa lähetyksessä.

Milloin:

Keskiviikko 23., torstai 24., lauantai 26., sunnuntai 27. klo 14.30 - 15.00

Perjantai 25. elokuuta klo 13.45 - 14.15

Top4Running Hub sijaitsee osoitteessa Bálna Bisztró, Street Fővám tér 11-12, Budapest. Nähdään siellä!


KILPAILUT & TAPAHTUMAT