END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta Osta nyt
Rekisteröidy nyt: Naisten juoksu Itävallassa - We Run To Move

Rekisteröidy nyt: Naisten juoksu Itävallassa - We Run To Move

23. 3. 2022 3 min. luetaan

ASICS Austrian Women's Run järjestetään 22. toukokuuta. Ilmoittaudu nyt ja ole mukana ainutlaatuisen tunnelmallisessa tapahtumassa!

#WeRunToMove - tämä on 22. toukokuuta järjestettävän 34. ASICS Austrian Women's Runin motto. Se on Euroopan suurin naisten juoksu-urheilutapahtuma, johon osallistuu yli 30 000 juoksijaa lähes sadasta eri maasta. Vain naisille suunnattu juoksu tarkoittaa tunnelmaa, voimaantumista, motivaatiota ja rohkeutta!

Yli 30 vuoden ajan tässä naisten juoksun klassikkotapahtumassa on ollut kyse paljon muustakin kuin juoksemisesta. Vain naisille suunnatun juoksutapahtuman tavoitteena on saada naiset ja tytöt innostumaan urheilusta. Kyse on naisten tunnustamisesta ja näkyvyydestä kaikilla elämän osa-alueilla. Vuoden 2022 motto #WeRunToMove osoittaa, että naiset voivat muuttaa maailmaa: yhdessä lähtöviivalla solidaarisuutta, sillä yhdessä naiset ovat paljon vahvempia!

"Tehtäväni oli innostaa naisia ja tyttöjä juoksemaan. Nyt, 34 vuotta myöhemmin, pyrin edelleen tähän tavoitteeseen", sanoo Ilse Dippmann, Itävallan naisten juoksukilpailun perustaja ja järjestäjä.

Kaikki naisjuoksijat voivat aloittaa 22. toukokuuta joko 5 tai 10 kilometrin juoksun. Lisäksi järjestetään 5 kilometrin Nordic Walking -kilpailu.

Gallery

5 km

Ei ole väliä, haluatko juosta ensimmäisen 5 km:n juoksun vai haluatko hyökätä ennätystuloksesi kimppuun: Wienin Praterin läpi kulkeva 5 km:n juoksurata on kaunis, tasainen ja johtaa vihreän luonnon halki. Matkan varrella sinua kannustavat bändit, yleisö ja rumpuryhmät, mikä luo ilmiömäisen tunnelman. Kyseinen 5 kilometrin rata on myös kansainvälinen naisten rata ja Itävallan naisten juoksun päärata.

Juoksussa ei ole kyse vain suorituskyvystä, vaan mukana on myös supernopeita voimanaisia, jotka näyttävät mihin naisjuoksijat pystyvät. Ensinnäkin kenialainen Gladys Chepkurui teki viime vuonna uuden 5 kilometrin juoksuennätyksen 14:49 min. Tänä vuonna hän haluaa parantaa omaa ennätystään kohti 14:30 min.

Gallery

10 km

Onko 5 km sinulle liian lyhyt? Tee sitten tuplamatka! Ota haaste vastaan ja anna upean ilmapiirin innostaa sinut juoksemaan oman 10 kilometrin kilpailusi.

Gallery

5 km Nordic Walking

Et halua juosta, mutta haluaisit silti osallistua? Ilmoittaudu sitten 5 kilometrin Nordic Walking -kurssille!

Joten, mitä sinä odotat? Nappaa ystäväsi mukaan ja ilmoittaudu Austria Women's Run -juoksuun!

Klikkaa tästä ilmoittautumaan!

1