END OF SEASON SALE! Valitse yli 5300 tuotteen joukosta -- days --:--:-- Osta nyt
Parhaat joululahjat juoksijoille

Parhaat joululahjat juoksijoille

14. 11. 2021 5 min. luetaan

Lahjat juoksijoille tai juoksuklassikot ja vempaimet harrastajille ja ammattilaisille. Lue vinkit ja ole joulun sankari.

Mitkä joululahjat ilahduttavat juoksijoita vuonna 2021?

Päivät ovat lyhyempiä, talvi kylmempi, mutta meillä on silti yksi vuoden kauneimmista ajoista - joulu. Onko perheesi tai ystäväsi joukossa innokas tai ammattimainen juoksija? Inspiroidu 10 lahjavinkistämme juoksun ystäville ja levitä iloa! Juoksuvarusteita ei ole koskaan tarpeeksi.

1. Juoksukengät

Ei ole juoksijaa, joka ei arvostaisi uusia kenkiä. Niin se vain on. Nike-brändi on kehittänyt Shield-malliston, jossa on vedenpitävä pinta, hyvä hengittävyys ja heijastavat elementit sateista ja kylmää säätä varten. Kenkiä on kuitenkin monenlaisia ja jokaisella juoksijalla on erilaiset mieltymykset.

fgfNike Pegasus 38 uudesta Nike Shield -mallistosta.

2. Pidä itsesi lämpimänä

Kukaan ei halua sairastua, juoksijoista puhumattakaan. Siksi talvijuoksuun kuuluu myös oikean vaatetuksen valinta. Hanki esimerkiksi lämmin, toimiva lippis, otsanauha, tai kaulalämmitin. Nämä lisävarusteet auttavat ehkäisemään erilaisia vilustumisia, ja niiden pitäisi kuulua jokaisen juoksijan vaatekaappiin.

3. Valmistaudu sateeseen

Ei  ole olemassa huono sää, vain huonosti pukeutunut juoksija.   Tämä pätee kaikkina vuodenaikoina, mutta hieman enemmän talvella. Tiedäthän, kylmää, sadetta, lunta.   Moni juoksija päättää jättää lenkin väliin tämän sään vuoksi.  Se on tarpeetonta, ja voit muuttaa sen! Kevyt ja vedenpitävä takki on toinen juoksijan vaatekaapin peruselementti. Sen lisäksi, että se suojaa sinua säältä, se toimii myös upeana muotikappaleena, jota erityisesti naiset arvostavat. CRAFT Glide -takki täyttää kaikki nämä vaatimukset, minkä vuoksi se on naisjuoksijoiden parhaiden lahjavinkkien joukossa.

gfgrTop4Running-lähettiläs Martin Zajíc pukeutuu uuteen Nike Shield-mallistoon

4. Lopeta paljaat nilkat

Altistamalla nilkkansa talvella juoksijat altistavat itsensä terveysongelmille, jotka voivat tehdä elämästä epämiellyttävää pitkäksi aikaa. Hanki erityiset juoksusukat, jotka pitävät nilkat lämpiminä ja suojaavat niitä.  Mielenkiintoinen ja iloinen vaihtoehto ovat polvisukat, joita on saatavilla monissa eri väreissä.  Loistava lisä juoksuasuun!

5. Musiikin voima

Jokainen juoksija ei joskus vain halua juosta. Talvella tämä kaksinkertaistuu.  Miten motivoida häntä? Musiikin avulla! Mutta kukaan ei halua sotkeutua johtoihin tai säätää kuulokkeita koko ajan lenkin aikana. Hanki erityiset juoksukuulokkeet ja tee juoksijoiden talvilenkistä (eikä vain siitä) miellyttävämpi kuuntelemalla hänen suosikkisoittolistaansa.

6. Pakattu matkustamista varten

Juoksun lisäksi juoksijat harrastavat myös muita urheilulajeja ja palautumista. He käyvät kuntosalilla, uivat, harrastavat joogaa jne. Näihin toimintoihin tarvitaan huomattavasti enemmän tavaraa kuin juoksemiseen.  Vaihtovaatteet, pyyhe, juomapullo, henkilökohtaiset tavarat... no, niitä on paljon.  Hanki juoksijalle suositun merkin urheilukassi, johon hän pakkaa kaikki tarvitsemansa.

7. Pitkät juoksulenkit varusteiden kanssa

Talvi on täydellistä aikaa pitkille juoksuille,  kun useimmat juoksijat lisäävät kilometrejään ja alkavat valmistautua kevääseen, uuden kauden alkuun. Camelbagin, nestepussin tai niin sanotun pelastuslaukun omistaminen on välttämätöntä pidemmillä matkoilla. Pieni juoksureppu johon mahtuu riittävästi juomia, välipaloja ja henkilökohtaisia tavaroita, jotka on erittäin hyvä ottaa mukaan turvallisuuden kannalta.

Top4Running.fi -turvallisuusvinkki - Otsalamppu jokaiseen lenkkiin!  Pimeä tulee hyvin aikaisin, ja juoksijan on nähtävä ja tultava nähdyksi samaan aikaan.  Tämän valon pitäminen käsilläsi tai otsallasi on välttämätöntä, ja se voi pelastaa ihmishenkiä.

gfgfgrTop4Running-lähettiläs Ivana Kopková ei juokse yöllä ilman otsalamppua

8. Jokainen kilometri on tärkeä

Juokseminen puhelin kädessä on erittäin epäkäytännöllistä ja häiritsevää.  Mutta mistä tiedät, kuinka monta kilometriä olet juossut?  Hanki urheilukello juoksijoille.  Tarjoamme laajan valikoiman Garmin- ja Apple-urheilumittareita. Sinun täytyy vain valita, mitä ominaisuuksia juoksija haluaa kellossa - GPS, sykemittari, palautumislaskenta?  Valinnanvaraa on paljon.

9. Anna TARINA

Emil Zátopek, Miloš Škorpil, Scott Jurek, Kilian Jornet, Joe de Senan SPARTAN, Lenka Vacvalován Find Courage. Käsitykset, jotka ovat laajalti levinneet juoksijoiden keskuudessa ja jotka motivoivat lähes kaikkia laittamaan lenkkarit jalkaan ja juoksemaan. Hanki juoksijalle kirja uskomattomista juoksusuorituksista ja upeista tarinoista, joita juoksu itse kirjoittaa. Paras tapa palautua lenkin jälkeen on kirja kädessä!

10. Juoksuvinkkejä

Juoksuvinkkeihin kuuluu erityistä urheiluravitsemusta tai regeneraatiosta.  Ja kukapa ei rakastaisi hyvää juomaa ja rentoutumista? Anna lahjaksi Edgar Powerdrink, joka antaa juoksijalle juoksuun tarvittavaa energiaa. Toipumiseen voit valita hieronnan tai hyvinvointi-viikonlopun vuoristossa, joka on lepoa sekä keholle että sielulle.

Tiedät siis jo 10 vinkkiä harraste- ja ammattilaisjuoksijoille. Nyt on sinun valintasi, mutta tiedämme, ettet voi mennä pieleen minkään edellä mainitun kanssa. Oletko jo valinnut jotain tästä listasta? Kerro meille ja jaa ilo, olemme iloisia palautteestasi!

Instagram

Toivotamme kaikille juoksijoille ja ei-juoksijoille kaikkea hyvää niin radalla kuin henkilökohtaisessa elämässäkin.

Parhaat lahjat juoksijoille