Euroopan mestaruuskilpailujeni tarina - Yassin Bouih kertomana

Euroopan mestaruuskilpailujeni tarina - Yassin Bouih kertomana

21. 12. 2022 4 min. luetaan

Juoksu, joka jää sydämeeni. Harjoittelusta viinitarhoilla siihen tunteeseen, kun lauloin ensimmäistä kertaa kansallishymnin palkintokorokkeella; tulin lähemmäs eurooppalaisia.

Rakkaus ja viha maastojuoksua kohtaan


Maastojuoksukilpailut ovat aina olleet minulle kuin se ruokalaji, jota ei halua syödä nuorena, mutta jonka vanhemmat haluavat sinun syövän, koska se on terveellistä.
En koskaan rakastanut niitä, mutta tiesin, että talviaikaan ne saisivat minut olemaan vahvempi kesällä!
Maastojuoksu voi opettaa, mitä todellinen ponnistelu, uhrautuminen ja sopeutumiskyky ovat.
Vaikka ponnistus on valtava, ne ovat aina muokanneet minua fyysisesti ja henkisesti, auttaen lopettamaan talviharjoittelun parhaalla mahdollisella tavalla.
Yassin Bouih

Harjoitteluni Reggio Emilian viinitarhoilla


Kahtena viime vuonna olen harjoitellut talvikauden ajan Borzanon viinitarhoilla Reggio Emilian maakunnassa. Se on hyvin teknistä maastoa, jossa on mutaa, mäkiä ja mutkia viinitarhoissa.
Tällä reitillä käytän aina piikkejä, ja Nike ZoomX Dragonflyn ansiosta olen tuntenut oloni vakaammaksi ja turvallisemmaksi. Tiesin, että Venaria Realin maastojuoksun Euroopan mestaruuskilpailujen reitti on täynnä asianmukaisia mäkiä ja rinteitä, joten harjoittelu Borzanossa on ollut erittäin hyödyllistä.

Osta Nike ZoomX Dragonfly

 

11. joulukuuta: 4x1500m sekaviestin Euroopan mestarit


Tiesimme, että meillä oli vahva joukkue, koska joukkuetoverini Pietro, Gaia ja Federica ovat ehdottomasti kansallisessa historiassamme vahvimpia keskimatkan juoksijoita.
Tiesimme, että juokseminen kotioloissa olisi jännittävää ja mukaansatempaavaa.
Mutta kukaan meistä ei odottanut kultamitalia, sekä taikauskon vuoksi että siksi, että maastojuoksu on aina mysteeri, on mahdotonta ennustaa, mitä kisapäivänä tapahtuu!
Kun muistelen kisaa, minua puistattaa vieläkin, kun ajattelen sekä joukkuetovereideni jalkoja että omia jalkojani...
Yleisön hurraa-huuto on ollut uskomatonta, kuin eräänlainen ponnistus takaa maaliin! Joukkuetoverini Gaian näkeminen viime metreillä oli kuin ajan jäädyttäminen! Ryhmähalaus maaliviivan jälkeen on ollut ihana palkinto kaikista viinitarhoissa tehdyistä uhrauksista!

 

Pieniä mutta unohtumattomia hetkiä


On ollut monia yksityiskohtia, jotka tekivät kaikesta unohtumattoman.
Ihmiset huusivat nimeämme, savusoihdut, julisteet, isäni tunnekuohu, isäni heiluttamassa kansallislippua, juokseminen La Venaria Realen vaunuhallissa... nämä ovat olleet pieniä mutta unohtumattomia hetkiä!
Se tunne lasten silmissä, kun he tulivat luoksemme kisan jälkeen pyytämään kuvaa tai nimikirjoitusta, on asia, jota en unohda koskaan! Ehkä siksi, että vähän aikaa sitten olin itsekin yksi näistä lapsista. Tehtäväni on välittää eteenpäin viestiä siitä, että ahkeruudella ja omistautumisella voi vaikuttaa sekä muuttaa asioita.
Yassin Bouih European Cross Country Champion

L'Italia chiamò" Italian kansallishymnin ääntä en koskaan unohda.


Jokaisen urheilun parissa uraansa aloittavan lapsen unelma on saada mahdollisuus laulaa kansallislaulu korokkeen korkeimmalla paikalla seisoen.
Se, että teet sen kotiyleisön edessä, perheesi, ystäviesi ja valmentajasi kanssa, on kuorrutus kauneimmassa kakussa.
Lapsena inhosin kalan syömistä, vaikka vanhempani pakottivat minut siihen, mutta sitten aloin sisällyttää sitä ruokavaliooni ja ymmärtää sen merkityksen! Maastojuoksu tarkoittaa paljon vaivaa ja treenaamista kylmissä lämpötiloissa sekä mäissä, mutta vannon, että ne maksavat itsensä takaisin! Näin sanoo maastojuoksun Euroopan mestari, joka ennen vihasi maastojuoksua.


Tutustu mestarin suosikkituotteisiin


Yassin Bouih, Nike - Top4Running-lähettiläs ja Italian kansallisen T&F-joukkueen urheilija
© Chiara Montesano , Paolo Codeluppi - CPstudio


KILPAILUT & TAPAHTUMAT