35. ASICS Austrian Women's Run - Ilmoittaudu nyt!

35. ASICS Austrian Women's Run - Ilmoittaudu nyt!

20. 4. 2023 3 min. luetaan

The 35th ASICS Austrian Women's Juoksu järjestetään 4. kesäkuuta 2023. Ilmoittaudu nyt ja koe Euroopan suurin naisten juoksu.

Tänä vuonna ASICS Austrian Women''s Run (AÖFL) järjestetään jälleen Wienin Praterissa mottona #WeRunToMove. Yli 20,000 osallistujaa lähes 100 eri maasta tekee siitä koko Euroopan suurimman naisten juoksutapahtuman. ASICS Austrian Women's Run edustaa tunnelmaa, motivaatiota ja rohkeutta!

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi!

Tämä naisten juoksuklassikko on jo 35 vuoden ajan ollut paljon muutakin kuin pelkkää juoksemista. Women's Runin tavoitteena on innostaa naisia ja tyttöjä juoksemiseen. Kyse on naisten hyväksymisestä ja näkyvyydestä kaikilla elämänalueilla. Naiset voivat vaikuttaa - yhdessä.

AAWR2023"Tehtäväni oli saada naiset ja tytöt innostumaan juoksemisesta. 35 vuotta myöhemmin jatkan tämän tavoitteen tavoittelua", sanoo Ilse Dippmann, AÖFL:n perustaja ja järjestäjä.

Kaikki naisjuoksijat voivat osallistua 04. kesäkuuta 2023 joko 5 tai 10 kilometrin juoksuun. Lisäksi järjestetään 5 kilometrin kävely.

AAWR 2023

5km

Ei ole väliä, haluatko juosta ensimmäisen 5 km:n matkasi vai haluatko hyökätä ennätystuloksesi kimppuun: 5 km:n rata on kaunis juoksurata Wienin Praterin läpi, se on tasainen ja johtaa vihreän luonnon läpi. Matkan varrella sinua kannustavat bändit, yleisö ja rumpuryhmät, jotka luovat ilmiömäisen tunnelman. 5 km on myös naisten kansainvälinen rata ja AÖFL:n päärata.

Vaikka kilpailussa ei ole kyse vain suorituskyvystä, jotkut voimanaiset näyttävät, mihin he pystyvät. Ensinnäkin Kenian Gladys Chepkurui, joka teki 5 kilometrin rataennätyksen 14:49 min vuonna 2021.

AAWR2023

10 km

Onko 5 km liian lyhyt sinulle? Valitse sitten tuplamatka! Ota haaste vastaan ja anna upean ilmapiirin innostaa sinua juoksemaan 10 km.

5 km kävely

Et halua juosta, mutta haluat silti osallistua? Ilmoittaudu sitten yhdessä ystäviesi kanssa 5 km:n Nordic Walking -kurssille!

Joten, mitä sinä odotat? Nappaa ystäväsi mukaan ja ilmoittaudu 26.04.2023 mennessä ASICS Austrian Women's Run 2023 -juoksuun!

Klikkaa tästä ilmoittautuaksesi!

Gallery

Tänä vuonna Top4Running on jälleen ASICS Austrian Women's Runin yhteistyökumppani. Naisten juoksuviikonloppuna 3.6.-4.6.2023 saat kaikki ASICSin uusimman malliston kappaleet Festwiesen myyntiteltassa.

Odotamme innolla tapaamistasi!


KILPAILUT & TAPAHTUMAT